Dječak (11) je imao užasan dan, a završio ga je u suzama radosnicama

Jedan dječak se ponovno sastao sa svojim najboljim prijateljem nakon užasnog dana, a snimka tog događaja će vam izmamiti suze na oči. 

Steve je 11-godišnjak iz Chicaga te je nedavno imao „užasan dan.“ Zbog toga je zamolio mamu da ga ranije pokupi iz škole. No nije očekivao da će ga na stražnjem sjedalu maminog automobila dočekati njegov najbolji prijatelj! 

Kada je Stevie otvorio vrata od auta bio je jako iznenađen onim što ga je čekalo – njegovim najboljim prijateljem, Owenom. Njih se dvojica, naime, nisu vidjeli godinama. 

„Što radiš ovdje?“, upitao je Stevie Owena kroz suze radosnice, „Upravo si mi uljepšao dan. Imao sam najgori dan ikada. Što radiš ovdje?“ 

„Pa došao sam te posjetiti. Zato sam tu.“, rekao je Owen. 

Owen je potapšao Stevieja po leđima dok se dječak oporavljao od šoka. 

„Osjećam se kao da sanjam“, rekao je Stevie. Na njegovom se licu jasno vidi radost bez obzira što ga pokriva maska. 

VIDI OVO: Bili su najbolji prijatelji 60 godina, a onda su saznali da su zapravo braća

To je zaista predivan trenutak za oba dječaka. Stevie i Owen su prijatelji od vrtića te su ostali jako bliski iako se Owenova obitelj preselila u Missouri. 

Stevieva mama, Diane Stroud, podijelila je snimku njihovog ponovnog susreta na Facebook-u te je oraspoložila mnoge ljude, a snimka je podijeljena nekoliko stotina puta. 

Diane je u opisu napisala: „Jedva ovo gledam, a da ne zaplačem. Nevjerojatno je kako snimka s malo dobrote i prijateljstva može i drugima popraviti raspoloženje.“ 

Bilo je to divno iznenađenje, posebno jer je Stevie imao jako loš dan do tada. I nas obuzima radost kada gledamo njihovo posebno prijateljstvo. Ne zaboravimo biti tu za naše voljene i dati im do znanja da marimo za njih. 

I can hardly watch this without crying. Stevie being surprised by his best friend who moved away a few years ago. The BEST❤️

Objavljuje Diane Stroud u Petak, 24. rujna 2021.

NAJNOVIJE!