Djed je opisao svoju pokojnu ženu umjetnici, a rezultat ga je rasplakao

Djed je opisao izgled svoje pokojne žene umjetnici koja ju je skicirala. Rezultat je rasplakao njega i mnoge koji su vidjeli snimku.

Kad ljudi žive dobrim životom, uspomene koje ostavljaju iza sebe tješe njihove voljene i pomažu im da cijene vrijeme koje su proveli zajedno.

U videu koji izaziva emocije, upoznajemo udovca koji nikada neće zaboraviti radost i ljubav koju je njegova pokojna supruga unosila u svaki dan.

Djed crtačici skica opisuje svoju voljenu ženu s kojom je 62 godine. Ovi talentirani pojedinci crtaju sliku nekoga koga nikada nisu vidjeli koristeći samo verbalni opis njihovih fizičkih karakteristika.

Dok žena crta, ona muškarcu postavlja pitanja o njegovoj ženi. Umjesto da joj kaže osnovne informacije o obliku očiju svoje žene, na primjer, on ju opisuje blistavim izrazima poput “anđeoska” i “najljepša žena koju sam ikad upoznao”. Osjećamo koliko mu nedostaje u svakoj njegovoj riječi!

Kad je crtačica završila svoj crtež, nismo mogli vjerovati koliko je bila blizu stvarnih fotografija njegove supruge! Bio je oduševljen kad je to vidio, prekrio je oči rukama dok se borio sa suzama.

I vi ćete se s njima boriti kada pogledate video, ali vrijedi, obećavamo. Kakav slatki podsjetnik da dokle god imamo voljene ovdje na zemlji, nikada istinski ne umiremo.

Ne zaboravite podijeliti ovu priču kako biste danas dirnuli nečije srce.

NAJNOVIJE!