Djed je zamolio medicinsku sestru da pjeva – obitelj je ostala zapanjena

Na snimci se vidi da su svi prisutni bili jako zadivljeni.

Glazba je nešto na čemu trebamo biti zahvalni. Kada se osjećamo loše, neki se od nas okrenu glazbi kako bi se bolje osjećali. Kada nas nešto muči, divna pjesma može biti sve što sam treba kako bi se naša duša zacijelila i kako bi se uklonila sva negativnost i sve brige.

Upravo se to dogodilo jedne subotnje večeri u Tennesseeju, kada je baka Olivie Kilburn primljena u bolnicu u Nashvilleu. Uz predivnu pjesmu koju je otpjevala jako talentirana žena, Olivijina je baka osjetila kako glazba može izliječiti.

Mikea Braden, medicinska sestra u bolnici, većinom ide u vizitu pjevušeći ispod glasa. Upravo je u jednom od takvih trenutaka Olivijin djed, koji se u bolnici brinuo za svoju suprugu, čuo pjevušenje sestre Mikea te je pomislio da bi možda mogla otpjevati veliku pjesmu kao što je „Amazing Grace“. Obratio joj se i pitao ju može li malo pjevati za njih.

Budući da je željela usrećiti svoje pacijente, Mikea je izvela tu veliku pjesmu na licu mjesta dok je Olivija snimala taj predivan trenutak. Mikea je zaista fantastična pjevačica. Njezin je glas predivan te svojim pjevanjem izražava sve emocije koje daju život toj pjesmi.

Na snimci se vidi da su svi prisutni bili jako zadivljeni. Zatvorili su oči i slušali predivan glas kako ispunjava sobu. Pjesma je bila mnogo više nego samo pjesma. Bio je to trenutak liječenja te se Olivija osjećala jako blagoslovljeno što ima priliku podijeliti taj trenutak sa svojom obitelji, pogotovo sa svojom bakom, Patsy, koja je bila pacijent u toj bolnici.

Olivija je bila tako ganuta da je željela da i ostatak svijeta osjeti ono što je ona osjetila u tom trenutku. Objavila je snimku na Facebooku i podijelila predivnu izvedbu medicinske sestre. Snimka je postala jako popularna, a mnogi su ljudi pohvalili Mikeu za predanost koju je pokazala svojim pacijentima. Ona je zaista pravi blagoslov za tu obitelj.

Mikea je uistinu talentirana žena te je dijeleći svoj talent s pacijentima pokazala da suosjećanje prema drugima možete iskazati na razne načine, ne samo fizičkom brigom za njih, nego i davanjem nade i inspiracije kroz talent koji posjedujete i vašu želju za pomoći.

Na svu sreću, Olivijina je baka sada ponovno kod kuće te joj je dobro. Pjesma ove medicinske sestre je zasigurno bila ključna za njezin brz oporavak.

My granny is sick at St. Thomas hospital in Nashville and she has been blessed with the BEST nurse tech!! Check out what happened last night👇🏻❤️WSMV News 4, Nashville WKRN-TV Nashville

Objavljuje Olivia Kilburn u Nedjelja, 10. veljače 2019.