Djed je bio u trgovini s unukom koji je vrištao, a jedna žena je sve promatrala i objavila što je učinio

Djed je bio u trgovini su unukom koji je cijelo vrijeme vrištao. Jedna oduševljena žena je sve promatrala i objavila što je učinio. 

Ako ste ikada s djetetom posjetili trgovinu i odbili mu kupiti baš sve što poželi, sigurno ste se susreli s vrištanjem i plačem, odnosno izljevom bijesa vašeg djeteta.

Oni koji to sve promatraju često kritiziraju roditelje jer smatraju da nisu dobro odgojili dijete, a roditelji u tim situacijama strahuju da ne izgube živce. U takvoj situaciji možete ostati mirni ako kopirate metodu jednog djeda.

Brightside je prenio iskustvo žene koja je u trgovini promatrala djeda s vrištećim unukom. Dječak je prvo htio kekse, onda voće, žitarice, sok, a na kraju i čokoladice.

“Vidjelo se da djedu nije lako. Ali dok je uzimao s polica stvari koje je imao zapisane na komadiću papira, smirenim glasom je govorio ‘polako, Alberte, nećemo još dugo’ i nastavio s kupovinom”, ispričala je žena koja je svjedočila situaciji.

Nakon nekoliko minuta dijete je ponovno počelo vrištati, a djed je ponovio: “U redu je, još nekoliko munuta, Alberte. Izdrži pa idemo.”

Na izlazu iz trgovine dijete je počelo bacati stvari iz kolica. Djed je ponovno rekao: “Nemoj se uznemiravati, Alberte. Brzo smo doma.

Impresionirana djedovom smirenošću, žena mu je prišla i upitala ga u čemu je njegova tajna.

“Gospodine, sjajni ste. Ne znam kako uspijevate ostati smireni. Albert stvarno ima sreće što ima takvog djeda.”

Djed se nasmiješio i rekao: “Hvala, gospođo, ali prevarili ste se. Ja sam Albert. Mali terorist zove se Steve.”