Djevojčica boluje od teške bolesti, no ništa ne može zaustaviti njen osmijeh

Djevojčica koja boluje od teške bolesti ne prestaje biti radosna, a trenuci između oca i kćeri snimljeni kamerom izmamili su osmijeh na lica svima koji su vidjeli video.

Dvogodišnja Ainsley Grace ima rijetku genetsku bolest koja zahtijeva specijaliziranu njegu. Njezini roditelji žele da njezino putovanje bude ispunjeno snagom, pozitivnošću i nadom.

Dijagnosticiran joj je osteogenesis imperfecta tip 3, što znači da joj nedostaje kolagena u tijelu, zbog čega joj se kosti lako lome. Njezino je tijelo toliko krhko da čak i obična prehlada može uzrokovati da bude u bolnici.

Unatoč svim poteškoćama i bolesti, Ainsley se može vidjeti kako se smije i uživa u prekrasnom trenutku sa svojim tatom.

Tisuće ljudi diljem svijeta molilo se za ovo dragocjeno dijete od 2021. godine kada joj je dijagnosticirana bolest, a Bog je uslišao molitve.

U objavi na Facebooku objavljenoj prošle nedjelje, obitelj je podijelila prekrasne fotografije sada 4-godišnje Ainsley Grace, navodeći: “Ona je sjajna!”

“Jer ja znam, koje misli nosim za vas, govori Gospod: “Odluke su na spasenje, a ne na nesreću, da vam dadnem budućnost punu ufanja.” (Jeremija 29,11)

NAJNOVIJE!