Djevojčica je uzela mikrofon, a mladenci nikada neće zaboraviti što im je poručila

Ova slatka djevojčica je uzela mikrofon i izgovorila jednu od najboljih svadbenih zdravica za mladenku i mladoženju. Govorila je iz srca, s iskrene riječi ostavile su sve u suzama!

Gosti često prema zdravicama na vjenčanjima imaju odnos ljubavi/gnušanja. Neki su predugi, a drugi su vrlo neprikladni. S druge strane postoje i neugodne zdravice koje jednostavno nemaju smisla.

Ali ovo je jedna od najboljih svadbenih zdravica i ne želite je propustiti. Ova slatka djevojčica shvatila je što znači održati govor mladencima i mladoženji.

Započela je zdravicu govoreći uzvanicima na svadbi da je malo nervozna. I mi bismo bili —pogotovo u njezinim godinama. Zatim nastavlja govoriti kao da piše pismo.

Prekrasne riječi djevojčice raznježile su mladence

“Dragi Gabby i Kevine, vi idete zajedno kao maslac od kikirikija i žele. Oboje sami ste nevjerojatni, ali vas dvoje činite najbolji duo”, rekla je.

Nastavila je govoreći svakom od njih zašto su savršeni jedno za drugo. “Gabby, ti si tako pažljiva i ljubazna, a Kevine, ti si brižan i drag.” Ako ove riječi nisu zaokupile vašu pozornost, možda će posljednji dio njezine zdravice. Ono što ima za reći čini ovo jednom od najboljih svadbenih zdravica ikada.

Ona nastavlja i kaže: “Nadam se da ću kad budem starija upoznati nekoga poput tebe tko me gleda s toliko ljubavi i brige, baš kao što ti gledaš Gabby.”

Kakve mudre riječi i podsjetnik da se djeca ugledaju na nas i da možemo modelirati što je ljubav. Kakav trenutak koji topi srce. Nadamo se da ste uživali u ovoj dnevnoj dozi inspiracije.

NAJNOVIJE!