Djevojčica nestala iz dvorišta, pojavila se nakon dva dana: Imala je neobičnog spasitelja

Roditelji su se zabrinuli kada su doznali da je njihova djevojčica nestala iz dvorišta bake i djeda. Nakon dva dana se vratila i nije bila sama.

Svakom roditelju je najgora noćna mora da izgubi dijete, da mu dijete nestane ili ga netko otme.

Obitelj malene dvogodišnje Charlee Campbell je bila u panici i očajna kada je shvatila da im je dijete nestalo. Malena je bila s djedom i bakom u njihovom vrtu u Kentuckyju i odjednom je nestala. Dva dana su je tražili posvuda.

Djed je rano ujutro otišao na posao, a kada se baka probudila, shvatila je da malene nema nigdje. No, nije samo nestala. Kod kuće nije bilo ni njihove kujice Penny.

Nakon dva dana dobili su dojavu o maloj plavoj djevojčici koja se pojavila na trijemu susjeda Waynea.

Djevojčica je bila sva u ogrebotinama, puna krpelja i lišća u kosi. Policija je izjavila kako se kujica Penny pojavila prije djevojčice, nekoliko metara dalje.

Baka smatra da je kujica bila čitavo vrijeme s malenom kako bi je čuvala. Zagrlila je kujicu i rekla joj: “Ti si naš heroj.”

Djevojčicu su odvezli u bolnicu, no svom srećom nije bilo nikakvih ozbiljnih ozljeda. Njena obitelj se potrudila počastiti je s puno poslastica, a i hrabra kujica Penny je dobila slastan komad mesa u znak zahvalnosti što je ostala uz Charlee.

Ovo je još jedan dokaz da su nam psi uistinu najbolji prijatelji i da će uvijek biti tu za nas, piše Index.hr.

IZVOR:Index.hr

NAJNOVIJE!