Djevojčica (8) pomaže spasiti prabaku koja je ostala zarobljena ispod automobila

8-godišnja djevojčica pomaže spasiti prabaku koja je iznenada ostala zarobljena ispod automobila. Njezina hitna intervencija će vas fascinirati.

Mariah (8) je rekla da ju je njezina prabaka Patricia Lynch pokupila iz škole i krenula da je odveze do njezine kuće u West Bloomfieldu. Nakon što su se zaustavili na prilazu Mariahine kuće, Lynch je izašla iz automobila, dok je Mariah još bila unutra. Odjednom su se stvari okrenule.

Prabaka ostala zarobljena ispod automobila

“Mislila je da joj je automobil parkiran, ali je bio u rikverc”, rekla je Mariah. “Počeo se kretati i ona ga je pokušala zaustaviti i pala je, a guma joj je prešla preko stopala.”

Mariah nije oklijevala i krenula je u akciju, učinivši nešto za što je rekla da često čini njezina majka i članovi obitelji.

“Izvukla sam ključeve”, rekla je djevojčica.

Mariah je tada izašla iz malog terenca i otrčala upozoriti svoju mamu, Porchiu Lane, koja je u to vrijeme bila kod kuće. Njezin poziv u pomoć uhvatila je obiteljska kamera dok je prilazila ulaznim vratima.

U videu u nastavku pogledajte reakciju hrabre 8-godišnje djevojčice.

Majka Lane rekla je da je zatekla svoju baku kraj automobila i vidjela da su joj stopalo i noga zapeli ispod, ali da se nekako uspjela izvući ispod automobila.

“Mariah je uspjela otići uzeti ručnik. Zamotali smo joj nogu i pozvali hitnu”, rekla je Lane. “Stvarno je brzo razmišljala!”.

Mariah je, pak, rekla da se osjećala uplašeno i nervozno kada se incident dogodio, ali joj je laknulo kada su nakon toga ona i njezina mama mogle posjetiti prabaku u bolnici Trinity Health Oakland.

Lane je rekla da “milošću Božjom” njezina baka nije imala slomljene kosti, ali je zadobila rane na koži i izgubila dosta krvi. Prije nekoliko dana 79-godišnjakinja je otpuštena iz bolnice i sada joj pomažu da ide na fizikalnu terapiju.

Majka Lane je ponosna na brzu reakciju kćeri Mariah, ali i ljubav koju ima prema svojoj prabaki.