NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeDjevojčica (4) čudesno preživjela tešku nesreću: Opisuje susret s Isusom

Djevojčica (4) čudesno preživjela tešku nesreću: Opisuje susret s Isusom

Djevojčica (4) čudesno je preživjela nesreću na planinarenju. Tijekom nesreće dogodio se susret s Isusom.

U listopadu 2020. Mike i Melissa Harris krenuli su u avanturu u kolibi sa svojom djecom, smještenu unutar šume u Ohiju. Nisu ni slutili da će njihov idilični odmor uskoro dobiti mučan obrat, iskušavajući njihovu vjeru i otkrivajući zapanjujuću snagu molitve.

Iznenadna nesreća

Dok su zajedno planinarili, dogodila se nepredviđena tragedija kada je ogromna grana drveta pala na glavu njihove četverogodišnje kćeri Mie. Tata Mike se prisjeća: “Sjećam se da sam je zgrabio i samo držao u naručju. Mislio sam da nas je napustila.”

Iznenadna nesreća
Snimka zaslona: YouTube/The 700 Club

Usred teškog iskušenja, Mike se žarko molio za kćerkin život. Na njihovo zaprepaštenje, ispustila je krik. Shvativši ozbiljnost situacije, Mike je pojurio prema stazi, mahnito tražeći signal na mobitelu da pozove pomoć.

Dok su napeto čekali dolazak hitne pomoći, težina djevojčičine ozljede postala je očita. “Sjećam se da sam je dodirnula i samo sam rekla da joj je lubanja smrskana”, prisjeća se majka Melissa. U tom mučnom trenutku oslonila se na svoju vjeru, iskazujući svoje nepokolebljivo povjerenje u Boga. “Vjerujem u Njega i bez obzira što se sljedeće dogodi, volim Ga i vjerujem Mu”, potvrdila je.

Prisjetila se biblijskog događaja

U njihovom najmračnijem trenutku, Melissa se prisjetila priče o ženi koja je izliječena jednostavnim dodirom Isusove haljine. Ova ju je priča nadahnula da vjeruje da Bog može izliječiti njezinu kćer.

“Ako je Isusova moć toliko jaka da je žena samo morala dotaknuti njegov ogrtač da bi ozdravila, onda vjerujem da bi Bog mogao izliječiti moju kćer”, razmišljala je.

Vijesti o djevojčičinoj nevolji proširile su se poput šumskog požara, ujedinivši globalnu mrežu molitvenih ratnika. Mia je odvedena u Nationwide Children’s Hospital, gdje je stavljena u medicinski induciranu komu. Prognoze su bile loše: traumatska ozljeda mozga, fraktura lubanje i krvarenje oko mozga. Obitelj se suočila s morem neizvjesnosti oko Mijine budućnosti.

U videu u nastavku pogledajte više o ovom događaju.

Nevjerojatno, sljedećeg jutra dogodilo se čudo. Dok je Mia izlazila iz kome, pokazala je kognitivnu funkciju i svoju ljupku osobnost. Iako je isprva pokazivala paralizu lijeve strane, u roku od tri dana svladala je sve prepreke.

U tjednima koji su uslijedili, Mia je bila podvrgnuta kraniotomiji kako bi joj se popravila lubanja i dura mozga. Čudesno, potpuno se oporavila.

“Ona je nevjerojatna, tako zabavna i urnebesna. Nikada ne biste znali da joj se nešto dogodilo”, radosno su ispričali njezini roditelji.

Mijino svjedočanstvo o Isusu

Mjesecima nakon nesreće, Mia je svom ocu ispričala san koji je imala o Isusu, rekavši: “Bio je sa mnom i doveo me kući.”

Obitelj ostaje postojana u svom uvjerenju da je Božja iscjeliteljska ruka nad Mijin životom i vječno su zahvalni na molitvama koje su ih nosile u najizazovnijim trenucima.