Majka je bila šokirana uzrokom smrti svoje 17-mjesečne djevojčice: Sada šalje upozorenje drugim roditeljima!

Nadamo se da će ovaj poučni video doći do očiju roditelja i dadilja.

Jedan je bračni par, roditelji 17-mjesečne djevojčice Mie Smith, upozorio roditelje nakon što je njihova kći preminula u lipnju 2015. pod nadzorom dadilje Valerie Wackeryl, nakon što je ostavljena u autosjedalici.

Dadilja je bebu ostavila zavezanu u autosjedalici u autu dok je spavala. Kada je završila posjet liječniku, žena se vratila i našla Miu kako ne diše. Nakon dva dana u bolnici, mala je Mia, na žalost, preminula.

Majka Lisa bila je šokirana uzrokom smrti. „Doslovno sam istjerala inspektora iz sobe i pitala ga ‘Želite mi reći da je bila u autosjedalici?’“

Tog je trenutka obitelj znala da moraju upozoriti druge roditelje o ovoj skrivenoj opasnosti.

Sada dijele svoju priču u nadi da će ostali izbjeći ovu tragediju. Sharon Evans medicinska je sestra u bolnici u gradu Dallas. Evans se poslužila sjedalicom za auto i lutkom kako bi pokazala opasnosti.

„Glava može pasti naprijed i blokirati dišne kanale. Djeca se mogu početi migoljiti zbog čega se zapletu i zapnu za pojas“, rekla je.

Evans nastavlja te objašnjava da su autosjedalice dizajnirane za sjedenje, a nije predviđeno da djeca u njima spavaju. Ovo je tragedija koja se mogla lako izbjeći da su poduzete prave mjere.

Preporučimo svoje molitve za ovu obitelj i nadajmo se da će ovaj poučni video doći do očiju roditelja i dadilja.