Naslovnica Novosti Djevojka (20) odgaja svojih 5 braće i sestara nakon što su im...

Djevojka (20) odgaja svojih 5 braće i sestara nakon što su im roditelji umrli – policajci su joj priredili predivno iznenađenje

Ova nevjerojatna mlada djevojka odgaja petoro mlađih braće i sestara otkad su njihovi roditelji godina umrli od raka.

Samantha Rodriguez ima 20 godina i živi u Orange Countyju na Floridi. Većina djevojaka njezine dobi usmjerene su na fakultet i karijeru te provode vrijeme s prijateljima zabavljajući se.

Samanthin život, međutim, vjerojatno izgleda mnogo drugačije nego što je očekivala do 20. godine.

Vidite, ova nevjerojatna mlada žena odgaja petoro mlađih braće i sestara otkad su njihovi roditelji posljednjih godina umrli od raka.

Njezina Braća i sestre su u dobi od 5 do 16 godina. Odgajanje ove brojne djece zahtijeva ogromnu odgovornost od bilo kojeg skrbnika, a kamoli 20-godišnjakinje koja se još uvijek ne može pomiriti s gubitkom svojih roditelja.

Sve radi, i nepotrebno je reći da nije lako.

Prošlog Božića, policajci su čuli za Samanthinu situaciju pa su odlučili ući u njihov dom i dati njoj i njezinoj braći i sestrama najbolji odmor ikad. Kad su stigli, iznenadili su se tonom darova i odvezli helikopterom preko grada.

Policija je dijelila fotografije s događaja na Facebooku, što je privuklo pozornost šire zajednice. Nedugo nakon toga susjedi i volonteri su se uključili u akciju prikupljanja pomoću za ovu obitelj, pitajući se kako bi mogli više pomoći Samanthi i njezinoj braći i sestrama.

U videu ispod, grad se okuplja kako bi predstavio Samanthu prijeko potreban i zaslužen dar – automobil.

NAJNOVIJI ČLANCI