djevojka abortus trudnoća

Upoznajte djevojku po imenu Claire. Ona je jedan od izuzetno rijetkih slučajeva gdje je beba preživjela pobačaj! Razlog tome je što je imala sestru blizanku u maternici, koja nažalost nije preživjela nakon pobačaja.

Njezina majka je imala samo 13 godina kada je postala trudna. Odvedena je u kliniku za pobačaj gdje su liječnici izvršili kirurški pobačaj u petom mjesecu trudnoće.

Nakon što je izvršen kirurški pobačaj, Claireinu majku je nagovorila prijateljica u školi da posjeti kod liječnika na još jednu provjeru nekoliko tjedana nakon toga. Njezina prijateljica je imala osjećaj da nešto nije u redu, a ona je na kraju uvjerila Claire-inu majku da se vrati u kliniku.

“Još ste trudni. Vaš abortus je bio uspješan, ali ste još uvijek trudni. Trudni ste s blizancima“, rekao je liječnik.

Foto: listverse.com
Foto: listverse.com

Samo dva tjedna nakon što je majka čula tu šokantnu vijest, Claire je rođena. Morala je ostati u bolnici na održavanju života više od dva mjeseca prije nego što su je mogli poslati kući.

Čak i nakon što je puštena, Claire je imala veliki pojas na bokovima za ispravljanje dislokacije. Iako je imala težak početak života, Claire je jaka i danas živi sretan život.

Unatoč mnogim nedaćama s kojima se Claire suočavala u svom ranom životu, ona je pronašla snagu u ovom iskustvu kroz odnos s Bogom, a dijeleći ovu priču pomaže promicati vrijednosti života.