Nepoznata je djevojka poslala ocu šestero djece sliku svoje haljine dok mu supruga nije bila kod kuće – nije očekivala ovakav odgovor

Djevojka nije imala pojma da je poslala sliku “ocu šestero djece” niti da će njezina objava postati senzacija te da će skupiti više od 175 000 podjela i gotovo 700 000 lajkova na Twitteru.

Društvene mreže, točnije Twitter, često imaju loše konotacije kao mjesto rađanja neprijateljstava i neugodnih komentara. Od politike do tračeva, teme koje se pojavljuju na Twitteru su beskonačne.

No, među svim tim ljudima koji potiču svađe i izražavaju mržnju iza ekrana svojih računala, postoji i nešto dobra koje se može pronaći na društvenim mrežama koje nisu na dobrom glasu.

Priča koju čete upravo pročitati je dokaz za to.

Sve je započelo pogrešno poslanom porukom

Sve je započelo krivo poslanom porukom – a završilo je donacijama u vrijednosti od preko 36 000 dolara za liječenje raka jednog četverogodišnjaka.

Jeste li zbunjeni? Samo pričekajte da vidite kako se divno odigrao ovaj slučajan događaj.

Kada je Sydney, mlada djevojka koja je kupovala haljinu, trebala dodatno mišljenje u vezi njezine haljine, uslikala je nekoliko fotografija i poslala ih svom dečku kako bi dobila mišljenje – ili je samo mislila da ih je poslala dečku.

Ispalo je da je poruka stigla potpunom strancu Tonyju Woodsu. Iako se većina krivo poslanih poruka ignorira ili završi neugodnom razmjenom „žao mi je“ poruka, ovaj je otac šestero djece poslao neočekivani odgovor.

„Vjerujem da je ova poruka namijenjena nekom drugom“, započeo je te je poslao sliku svoje djece koja drže podignute palčeve.

Foto: Twitter

„Moja supruga nije kod kuće tako da ju nisam uspio pitati za mišljenje“, dodao je, „No djeca misle da izgledaš predivno u toj haljini! Definitivno ju trebaš uzeti.“

Preslatko, zar ne? No priča tu ne završava.

Objava je postala senzacija

Iznenađena i zabavljena odgovorom potpunog stranca, Sydneyna je prijateljica objavila tu poruku na Twitteru očekujući nekoliko simpatičnih komentara svojih prijatelja.

No, nije imala pojma da će njezina objava postati senzacija te da će skupiti više od 175 000 podjela i gotovo 700 000 lajkova na Twitteru.

Foto: Twitter

Vijesti o nenadanoj slavi su brzo došle i do Tonyja koji je odgovorio porukom upućenom svom sinu Kaizleru, djetetu koje nije bilo na poslanoj slici.

„Bok. Navodno ste proslavili moju djecu na Twitteru“, napisao je, „Moj drugi najmlađi sin (koji nije na slici jer je bio na kemoterapiji), ima Facebook stranicu namijenjenu za potporu u njegovoj borbi protiv Leukemije te je jedna od osoba koja se moli za njega prepoznala djecu na ovoj slici. Također, moja se supruga složila da haljina izgleda odlično. Bog vas blagoslovio.“

Kao odgovor, jedan je inspirirani Twitter korisnik napisao: „Nadam se da će Twitter donijeti nešto dobra. Ispod je link za GoFundMe za Kaizlerovo liječenje. Kaizlera nema na slici, idemo lajkati i za njega.“

Tako da je Tony objavio i Kaizlerovu sliku.

I Twitter je učinio mnogo dobra.

Foto: Twitter

Od kada je objava postala javna, 9.ožujka, do danas je Kaizlerov račun na GoFundMe postao bogatiji za 36 000 dolara, te je prešao ciljanu svotu od 10 000 dolara.

Ne treba ni reći da su Woodsi bez riječi zbog dobrote koju su im ukazali potpuno nepoznati ljudi.

„Dobrota i velikodušnost Twittera i drugih stranica dovela je do toga da smo ispunili naš novčani cilj još sinoć“, napisao je Tony sa zahvalnošću, „Ne mogu vam dovoljno zahvaliti. U ovom potrebitom trenutku će nam vaša dobrota neizmjerno pomoći“.

NAJNOVIJE!