Dok je njihov sin spavao, roditelji su uočili nešto što ih je jako uznemirilo

Dok je njihov maleni sin spavao, roditelji su uočili nešto što ih je dosta uznemirilo. Prizor ih je osvijestio na pravu nevinost njihovog sina.

Djeca su malene nevine duše. Zbog te nevinosti ih trebamo čuvati, brinuti se za njih te ih učiti kako da se nose sa svijetom. Ujedno je važno da ih naučimo kako da budu bolji ljudi.

Jedni su roditelji otišli pregledati svog sina dok je spavao kako bi otkrili da spava sa svojom zlatnom ribicom. Šokantni prizor ih je osvijestio na pravu nevinost njihovog sina te su znali da ga moraju naučiti još mnogo važnih životnih lekcija.

Tori i Corey Hamlin su svom malenom sinu, Everettu, kupili zlatnu ribicu i maleni akvarij sa šarenim svjetlima. Everret je obožavao gledati svoju ribicu, Nema, svaki dan. Uvijek je pazio da mu je akvarij čist te da su u njemu sve biljčice i šareni kamenčići kako bi Nemo bio sretan.

Jednog dana, dok se obitelj pripremala za večer, Everett je bio jako zaposlen. Dosadilo mu je samo gledati Nema tako da je otvorio akvarij. Bio mu je teško otvoriti ga tako da su njegovi roditelji čuli jako glasan zvuk.

Dječak s ribom

Kada je njegova majka upitala što se dogodilo, on je rekao da nije ništa. No ona nije znala da je Everett uzeo Nema iz akvarija te ga je ponio u krevet jer ga je htio maziti. Mislio je da je Nemo usamljen u svom akvariju tako da ga je htio zagrliti i biti s njim cijelu noć.

Dok je išla u kupaonicu, samo 10-15 minuta poslije, Tori je provirila u sobu svog sina zajedno sa svojim suprugom. Tada je primijetila da je akvarij otvoren. No još ju je više uznemirilo što u akvariju nije bilo ribice. Zbunjena, pitala je supruga da zajedno potraže ribu, ali je tada primijetila nešto u ruci svog sina  – bio je to Nemo.

Šokirani je par probudio svog sina kako bi mu objasnio da je Nemo preminuo jer ribe ne smiju biti izvan vode. On je rekao da ga je samo htio pomaziti i da nije htio da ugine. U jutro su još više razgovarali. Everett je bio mirniji, ali je bio jako uzrujan jer je izgubio Nema kojeg je jako volio i koji je s njim bio otkad je bio beba.

DJečak s ribom 1

Tori i Corey su shvatili koliko je njihov sin zapravo nevin te su ujedno shvatili da je to bio jedan od onih nezaobilaznih trenutaka kada dijete shvati kako je to kada netko blizak njemu premine ili ode. Kupili su Everettu drugu ribu, a on je obećao da ju neće vaditi iz akvarija.

Shvatio je da je bolje samo promatrati ribu u akvariju nego ju vaditi van i ugroziti joj život.