Dokazi nađeni u ljudskoj anatomiji dokazuju da Isus jest Sin Božji

Osim Biblije, ovu znanstvenu činjenicu potvrđuje i sam Kur’an. Islam zagovara djevičansko rođenje Isusa, ali ne i da je Isus Sin Božji. Međutim, dokazi nađeni u ljudskoj anatomiji dokazuju da Isus jest Sin Božji.

Muško sjeme nosi nešto što žensko sjeme nikada ne može nositi, a to je KRV. Krv dolazi po sjemenu oca, a ne po jajašcu žene.

Ako je Isus rođen od djevice i nije imao zemaljskog oca, od kuda je onda došla Njegova krv? Od nebeskog Oca, samoga Boga koji je položio svoje sjeme u jajašce, što znači da je Isus Sin Božji.

Da je Isus Sin Božji tvrdili su sami demoni (Mt 8,29; Mk 3,11; Lk 4,41), oni koje je iscijelio (Iv 11,4), učenici (Mt 14,33; 16,16), anđeli (Lk 1,35), i sam Bog je rekao: „Ovo je moj ljubljeni Sin, u njemu mi je zadovoljstvo“ (Mt 3,17).

Potreban vam je krvni savez. Nitko ne dolazi k Ocu, osim po Kristovoj krvi. Ne postoji druga krv na zemlji koja je dovoljno čista da otkupi naše grijehe pred Bogom. Samo ako ste pokriveni Njegovom krvlju, pomireni ste s Bogom.

„I anđeo joj, odgovorivši, reče: Duh Sveti doći će na te i sila Svevišnjega osjenit će te. Zato će se i to sveto što je od tebe rođeno zvati Sin Božji.“ Luka 1,35

NAJNOVIJE!