Doktori su savjetovali pobačaj ove djevojčice, a ona im je pokazala da su u krivu

Doktori su savjetovali pobačaj kada su na ultrazvuku vidjeli da djevojčica ima tešku bolest koja može uzrokovati paralizu, no roditelji nikada nisu odustali od nje.

Michael i Michelle Bower, kao i mnogi roditelji, bili su presretni kada su saznali da očekuju svoje prvo dijete, posebno što će dobiti djevojčicu.

Međutim, na 20-tjednom ultrazvuku, primili su srceparajuće vijesti: njihova kćerka Lacey imala je spina bifidu, koja može uzrokovati paralizu i teške ozljede živaca.

Unatoč savjetima o prekidu trudnoće, par se odlučio dati Lacey borbu za život i podvrgnuti se rizičnoj operaciji zatvaranja otvora u njezinoj kralježnici dok je još bila u maternici.

Operacija je uključivala više od 35 medicinskih stručnjaka i zahtijevala je da Michelle ostane u strogom mirovanju tijekom ostatka trudnoće.

Lacey je rođena carskim rezom i provela je 18 dana u neonatalnoj jedinici intenzivne njege, gdje je počela učiti hraniti se, micati prste i gležnjeve.

Lacey hoda
Snimka zaslona: YouTube

Djevojčica je pobijedila sve prepreke

Iako je djelomično paralizirana od struka nadolje, Lacey je pobijedila sve prepreke i razvijala se u relativno normalnom tempu. Sa 19 mjeseci mogla je govoriti na razini trogodišnjaka te naučila se okretati, sjediti i čak sama se podizati u stojeći položaj.

Sada skoro tri godine stara, Lacey je uz pomoć hodalice napravila svoje prve korake, a njezini roditelji vjeruju da će njezina odlučnost odvesti je još dalje.

Michael i Michelle su zadivljeni napretkom svoje kćerke i vide je kao pravo čudo. Laceyin zarazni osmijeh i smijeh, zajedno s njezinom pameću i znatiželjom, jasno pokazuju da je predodređena za velike stvari.

Laceyina priča je dokaz snage nade, odlučnosti i ljubavi. Njezini roditelji nisu odustali od nje, a Laceyin nepokolebljivi duh odnio ju je daleko dalje od onoga što je itko mislio da je moguće.