Dostavljač pizze je ugledao baku na tlu

Dostavljač pizze je ugledao baku koja je ležala ispružena u svom vrtu. Spotaknula se o kamen i nije mogla ustati!

U dirljivom incidentu pravodobnom intervencijom ovog dostavljača pizze spasila se 90-godišnja baka od mogućeg gubitka života.

Joey Herrera obavljao je dostavu u jednoj od četvrti Tampe kada je pronašao 90-godišnju Annie Goshen ispruženu u svom vrtu, nakon što je pala, spotaknula se o kamen i nije mogla ustati.

29-godišnjak je odmah krenuo u akciju i pomogao Annie da se vrati i uđe u dnevni boravak, što je snimljeno sigurnosnom kamerom.

“Doslovno sam se osjećao kao da vidim vlastitu baku na podu”, prisjetio se Herrera, osjećajući osobnu povezanost s Goshenom.

Dostavljač pizze je pomogao baki

Dostavljač je bio sretan što je uspio pomoći na vrijeme

Moglo se čuti kako Annie govori: “Hvala vam puno”, kada se smjestila na sofu. Nekoliko trenutaka kasnije, ona ga grli i ljubi. Iako zabrinut, Herrera je bio sretan što je uspio doći do nje na vrijeme, a zatim je nazvao hitnu.

Hitna pomoć je stigla i pregledala je, a o situaciji je obaviještena i Goshenova kći. Kći je bila puna zahvalnosti za Herreru i rekla je da bi joj mama umrla da je nije pronašao.

Kći je Herreri u znak zahvalnosti dala ček na 350 dolara, a Herrerin gazda iz Westshore Pizze, čuvši što je napravio, dao mu je i bonus.

“Volimo te, hvala ti. Ti si blagoslov”, rekla je obitelj Herreri.

Baš kao što je netko komentirao: “Pogledajte taj osmijeh na njegovom licu, čini se kao super tip. Hvala Bogu da još uvijek imamo dobrih, poštenih ljudi na svijetu.”

Zahvalni smo što su dobri Samaritanci poput Herrere oko nas.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare