”Imam poseban odnos s Bogom, a osjećam se vrlo blagoslovljeno. Svakodnevno brojim svoje blagoslove”, svjedoči glumac Dwayne Johnson.

Teško je zamisliti da se snažni i vječito nasmijani ”Hercules”, Dwayne ”The Rock” Johnson borio s depresijom. Ali upravo to je ono što je poznati glumac iskusio nakon što ga je odbila Nacionalna Nogometna Liga (NFL), premda je igrao nogomet četiri godine na Sveučilištu u Miamiju, piše Christian Today.

Tijekom nedavnog intervjua kod Oprah Winfrey, Johnson je otvoreno progovorio o svojim borbama kada je bio 23-godišnji mladić. Nakon neuspjele nogometne karijere i bez budućnosti, Johnson je pao u tešku depresiju.

“Nisi prvi koji prolaziš kroz to; nisi posljednji koji ćeš kroz to proći. Često se dogodi, a ti imaš osjećaj da sam to proživljavaš. Volio bih da sam tada imao nekoga tko bi me povukao u stranu i rekao: ‘Hej, sve će biti u redu.”’

Nije imao nikoga tko mu je mogao pomoći u najtežim trenucima njegovog života, no on tvrdi da se držao vjere u Boga koja ga je u konačnici spasila.

Sada Johnson dijeli vrijedan savjet onima koji prolaze kroz slične stvari u životu.

”Vodite računa o temeljnoj kvaliteti vjere. Vjerujte da s druge strane boli postoji nešto dobro.”

Ovo nije prvi puta da je Johnson govorio o svojoj vjeri. Prije pojavljivanja u Oprah showu, u jednom video intervjuu je rekao kako se ranije plašio budućnosti, no Bog je riješio taj problem te se više ne boji.

“U tom vremenu, prije pet ili šest godina, bio sam nesiguran što će se dogoditi, pa sam se morao pouzdati u Boga i nastaviti raditi, a dobre stvari su se dogodile”, rekao je Johnson.

”Imam poseban osobni odnos s Bogom, a osjećam se vrlo blagoslovljeno. Svakodnevno brojim svoje blagoslove”, svjedoči poznati glumac.