Fotografija majke koja grli novorođenče prije svoje smrti obilazi svijet

Tragične fotografije snimljene samo nekoliko sati prije smrti majke tinejdžerke pokazuju kako ona grli novorođenče koje nikada nije upoznala – jer je pretrpjela srčani zastoj tijekom porođaja koji je bio fatalan.

Teegan Barnard (17) rodila je dječaka 9. rujna 2019. godine, u bolnici St Richard u Chichesteru.

Međutim, Teegan je pretrpjela komplikacije dok se porađala – unutarnje krvarenje dovelo je do zastoja srca. Liječnici su prvo majci obavili CPR, ali je pretrpjela oštećenje mozga.

Držali su je u bolnici oko 4 tjedna, procjenjujući njeno stanje, ali ono se pogoršalo i umrla je 7. listopada.

Daily Mail je prije nekoliko dana objavio članak u kojem stoji kako je moguće da je majka doživjela oštećenje u mozgu zbog lijekova koji su joj sprječavali krvarenje.

Prije nego što je preminula, Teegan je imala priliku upoznati svoje dijete, baš kao što bi to voljela svaka majka – ali se nije se sjećala toga.

Sada njena devastirana majka Abbie Hallawell (35), koja brine o njenom sinu, skuplja slike Parkera u naručju njegove majke – kako bi ih mogao vidjeti kada odraste.

– Svi smo u užasnom šoku, samo želim da se Teegan vrati. Nisam znala da se moje srce razbiti u mlijun komada. Nikad više neću biti ista. – rekla je njena majka.

Abbie je sada baka i odgajat će Parkera s njegovim ocem Leonom Forsterom. Međutim, uznemirena je što Teegan neće moći vidjeti svog sina kako odrasta.

– Bila je toliko vesela što će postati mama, bila je tako uzbuđena. Bila bi najbolja mama na svijetu. Imala je toliko ljubavi prema njemu koju mu nije uspjela pokazati. – govori sa tugom.