NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeFotografirala je tešku prometnu nesreću i ugledala neobičan svjetlosni znak

Fotografirala je tešku prometnu nesreću i ugledala neobičan svjetlosni znak

Studentica Anisa Gannon iz SAD-a je bila na putu na posao kada je prošla pored prometne nesreće koja se upravo dogodila. 

Ulica je bila zatvorena, a ona je odlučila fotografirati što se dogodilo kako bi imala opravdanje zašto kasni na posao. Ono što nije znala u tom trenutku – 3 osobe su izgubile život.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

23-godišnja Hannah Simmons je sa svojom najboljom prijateljicom Lauren Buteau bila na putu da odvedu njezinu 9-mjesečnu kćerku Alannah na rutinski pregled.

Izgubila je kontrolu nad svojim automobilom i sudarila se s kamionom. Nitko od tri putnika nije preživio užasnu nesreću.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Kad je Anisa ponovno pogledala fotografiju, njezina tetka joj je skrenula pozornost na detalj koji joj je promakao. Svijetlo je obasjalo smrskani automobil. “Izgleda kao da idu u raj”, rekla je njezina teta.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Anisa je odlučila da pokaže fotografiju obitelji nastradalih. Jodi Simmons, majka nastradale Hannah i njena baka Dana su se rasplakale kad su ugledale fotografiju. “Ne znate koliko mi ova fotografija znači”, rekla je Jodi. “Ne mogu opisati što sam osjećala kad sam vidjela fotografiju”, izjavila je Dana. “Kao da ih gledam kako odlaze ravno na nebo”, dodala je ona.

Ovaj članak je prvi put objavljen 26.02.2018.