Glavni urednik našeg portala gostovao u emisiji “Pozitivno”

Glavni urednik portala Novizivot.net gostovao je u emisiji “Pozitivno”.

Ekipa Hrvatske radiotelevizije posjetila je redakciju portala Novizivot.net. Gospodin Mario Raguž, urednik i voditelj emisije “Pozitivno”, koja se dugo godina emitira na HRT-u, razgovarao je s našim glavnim urednikom Nenadom Adžićem.

Portal Novizivot.net ušao u osmu godinu postojanja

Gospodin Raguž postavio je nekoliko zanimljivih pitanja Nenadu Adžiću. Naš portal ušao je u osmu godinu postojanja. Do danas smo objavili nekoliko tisuća članaka i proširili se na društvene mreže. Inspiracije ne nedostaje, jer Bog nam i dalje daje nove ideje.

Iako je Novizivot.net kršćanski portal, nije u vlasništvu ni jedne crkve ili denominacije, niti bilo koja crkva određuje ili ima utjecaj na sadržaj portala. O svemu odlučuju glavni urednik i suradnici.

Portal Novizivot.net ušao u devetu godinu postojanja

Cilj portala i dalje ostaje isti: proklamirati Božju Riječ, Spasitelja Isusa Krista i evanđeoske vrijednosti u društvu koje im sve više okreće leđa. Vjerujemo da ćemo i dalje biti zanimljivi našem čitateljstvu i pratiteljima na društvenim mrežama.

Emisija “Pozitivno” emitira se na prvom programu HRT-a od 9 sati. Cijelu emisiju možete pogledati u priloženom videu, a cijeli intervju od 07:45 minute: