POTREBNA MOLITVA: Grom ubio mladoženju usred fotografiranja

Uoči vjenčanja, snažan grom usmrtio je mladoženju za vrijeme fotografiranja s mladenkom.

Snažan udar groma ubio je muškarca za vrijeme fotografiranja uoči vječanja na popularnom mjestu u jugozapadnoj Kini. Sa svojom se odabranicom fotografirao tijekom grmljavinske oluje, a lokalne hitne službe ubrzo su stigle na mjesto nesreće, piše Asiaone.

Mladoženja prevezen u bolnicu, ali nije mu bilo spasa

“Tek sekundu ranije pričao je sa svojom zaručnicom o vjenčanju i o budućem životu” rekao je jedan od svjedoka za kineske medije.

Incident se dogodio u srijedu oko 13:30 sati na ‘smrekovoj livadi’, popularnom turističkom mjestu koje je poznato po pašnjacima i predivnim planinama u pozadini. Hitne službe brzo su došle i prevezle unesrećenog muškarca do bolnice gdje je proglašen mrtvim.

Na sreću, nitko drugi nije ozlijeđen, iako su brojni bili u blizini. Lokalna meteorološka služba je 30 minuta prije nesreće izdala žuto upozorenje za grmljavinsko nevrijeme, treće najviše upozorenje od ukupno četiri koliko kineski sustav nudi.

U nastavku pogledajte snimku s ovog događaja.

Turist koji se našao na licu nesreće rekao je kako je kiša padala cijelog popodneva. “Velika sreća pretvorila se u veliku tugu. Ne možemo ni zamisliti koliko je to bolno za mladenku. Ali bljesak munje ih je razdvojio”, rekao je.

Molimo se Bogu da utješi i blagoslovi obitelj i rodbinu preminuloga.

NAJNOVIJE!