NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeHrabra majka spasila je djecu iz požara – no ne bez teških...

Hrabra majka spasila je djecu iz požara – no ne bez teških posljedica

Majku je nešto probudilo nakon što je stavila djecu na spavanje. Njezin dom je zahvatio zastrašujući požar.

Prava ljubav znači učiniti sve za voljene bez obzira na sve. Angel Fiorini zna da sa svojom obitelji dijeli pravu ljubav.

Angelin je život imao uspona i padova. No činilo se kao da su se stvari napokon posložile. Ona i njezin zaručnik bili su zajedno mnogo godina. Već je s njim imala troje djece, a vjenčanje im je trebalo biti za nekoliko mjeseci. No toj je stabilnosti zaprijetilo nešto užasno.

Jedne je večeri Angel kao i obično stavila svoju djecu na spavanje. No tada ju je nešto probudilo. Bio je to zvuk detektora vatre. Angel je otvorila oči i ugledala dim kako ulazi u sobu.

Odmah se ustala i otvorila vrata. U hodniku je bilo jako puno dima. Njezin je dom gorio.

Uzela je svoje dvoje najmlađe djece, Vinnija (4) i Rosalie (2). Tada je pogledala u sobu svoje osmogodišnje kćeri. No ona nije bila tamo tako da je Angel pretpostavila da je već izašla.

Kada je i ona izašla van, nije nigdje mogla vidjeti svoju najstariju kćer. Shvatila je da je kćer još uvijek u kući koja je gorila.

Znala je da se ne smije vraćati u goruću zgradu, ali nije mogla ostaviti svoju kćer unutra. Otrčala je u zapaljenu kuću.

Foto: Flickr

„Dim je bio gust, vatra je bila svuda oko mene i brzo se širila, nisam imala pojma kako ću ući natrag u kuću. No nisam planirala stajati vani dok je moja kćer unutra“, rekla je Angel.

Angel je u kući primijetila da je vatra posvuda. Doslovno je skočila kroz vatru kako bi došla do kćerine sobe.

Kada je posegnula za bravom, koža joj se otopila s ruke od vrućine. No ni to ju nije zaustavilo. U sobi je našla svoju onesviještenu kćer kako se skriva pod krevetom. Uzela ju je u naručje i istrčala kroz vatru.

Dok su izašle iz kuće, obje su zadobile teške opekline.

Foto: Facebook

U bolnici su odmah prevezene na operaciju.

Bilo je jasno da ih čeka težak oporavak i da nikada više neće biti iste.

Angelin zaručnik, Aaron, je došao čim je čuo što se dogodilo. U vrijeme nesreće je bio izvan grada na putu.

No kada je stigao, činilo se da se situacija pogoršava. Angela je dobila bakterijsku upalu. A nakon toga i plućnu emboliju. Aaronu je bilo previše gledati svoju zaručnicu na rubu smrti, bio je potpuno slomljen. No liječnici nisu posustajali. Nastavljali su se boriti za Angelin život. Nakon nekog vremena joj se stanje poboljšalo.

Foto: Facebook

Uskoro su obavili presađivanje kože na njoj i njezinoj kćeri.

Obiteljski je dom bio potpuno uništen. Nisu imali kamo otići.

Foto: Facebook

Na svu sreću, njihovi prijatelji i obitelj priskočili su u pomoć. Kupili su im pokretnu kućicu da imaju gdje živjeti. Ujedno su im donirali sve od hrane, odjeće i namještaja do automobila.

Aaron i Angel su se napokon mogli vjenčati. Morali su malo odgoditi vjenčanje, ali su napokon stupili u brak čim se stanje popravilo.

Foto: Facebook

To iskustvo, iako je bilo užasno, još je više povezalo njihovu obitelj. Zahvalni su za svaki dan koji mogu zajedno provesti. Više ih ništa ne može razdvojiti.

Ovaj članak je prvi put objavljen 9. srpnja 2019.