Hulk Hogan: Ne treba nam cjepivo, treba nam Isus!

Legendarni američki hrvač Hulk Hogan se na Instagramu osvrnuo na trenutnu situaciju u svijetu, koja je nastala zbog pandemije koronavirusa.

Pandemiju je usporedio s kugom u Egiptu i rekao da nam je Bog uzeo sve što smo štovali.

“Braćo moja, možete li podnijeti istinu? Bog je rekao: ako ćete štovati igrače, zatvorit ću stadione, ako ćete štovati glazbenike, zatvorit ću koncertne dvorane, i ako ćete štovati glumce, zatvorit ću kazališta. Ako ćete štovati novac, zatvorit ću tržište i urušiti ekonomiju. Ako ne želite ići na bogoslužja i štovati Mene, učinit ću vam uslugu”, napisao je i dodao kako nam u borbi protiv koronavirusa ne treba cjepivo, nego Bog.

VIDI OVO: Hulk Hogan: Vjera u Isusa mi je promijenila život

“Ne treba nam cjepivo, nego vrijeme provedeno u izolaciji gdje nas ništa ne ometa i gdje se možemo fokusirati na jedinu stvar koja je uistinu važna – Isusa”, zaključio je.

Ubrzo su se javili brojni komentatori, koji su ga prozvali zbog izjave.

“Ljudima je potrebno cjepivo, Bog nam je dao mozak da se njime služimo”, “Glupost. Ustupi lijek onima kojima bude trebao i drži se svog Boga pa ćeš vidjeti gdje ćeš dospjeti”, “Sve što si napisao je hrpa smeća”, pisali su.

No, mnogi kršćani su ga podržali jer Hogan niti na jednom mjestu nije rekao da je cjepivo nepotrebno. Samo je naglasio ono NAJVAŽNIJE, a to je Isus!

NAJNOVIJE!