Majka 10 sinova
Foto: Instagram

Yalancia Rosario (32) majka je 11 djece. Otkrila je da je i dalje ostajala trudna u nadi da će jednog dana dobiti kćer. Nakon 10 dječaka i 15 godina, Jalancia je napokon dobila svoju djevojčicu iz snova, Angelitu.

Angelita je u dom mame Yalancie i tate Michaela stigla nakon dječaka Jamela, Michaela Juniora, Angela, Giminija, Armanija. Princea, Sinsera, Khaza i Kaira.

U videu objavljenom na društvenim mrežama, Yalancia se vidi kako sretno pleše sa svojim novim blizancima u nosiljci. Nakon što je video postao viralan, objavila je sljedeći video svoje djevojčice s popularnim zvukom Kourtney Kardashian u pozadini.

Zvuk kaže: “Čim sam upoznala svoju kćer, ne mogu ni vjerovati da izgovaram riječi ‘moja kćer’, bila sam toliko zaljubljena u nju i jednostavno je savršena.

Međutim, Yalancia priznaje da je prije nego što je saznala da čeka blizance, skoro izgubila nadu da će imati djevojčicu.

– Nisam se nadala dok nisam saznala da sam tada imala dvije šanse, a onda sam znala 100 posto – rekla je odgovarajući na komentar pratitelja.

– Uvijek sam govorila da ću imati blizance da imam svoje djevojčice, jer u mojoj obitelji imamo puno blizanaca i bila sam u pravu – rekla je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli That Rosario Life (@that_rosario_life)

S ispunjenim snom, Yalancia je rekla da želi još jednu djevojčicu kako bi Angelita imala sestru.

– Toliko me djece naučilo da roditeljstvo nije jednoznačna stvar. Ono što je uspješno za jedno dijete, ne mora nužno funkcionirati i za drugo, stoga je važno nastaviti učiti i rasti. Ne mogu shvatiti koliko brzo moja djeca rastu ovih dana, ali slušajte, provedite malo vremena sa svojim bebama jer će vas voljeti bezuvjetno – napisala je Yalancia u jednoj od svojih objava na Instagramu.

Brojne su reakcije u komentarima, uglavnom pozitivne, ali ima i onih koji smatraju da ova majka nije sasvim fer prema svojim sinovima, piše Kidspot, a prenosi News.com.au.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare