invalidna obitelj vjera u Boga
Snimka zaslona

Božji plan za ovu invalidnu obitelj je bio drugačiji od onoga što su drugi očekivali. Svojom vjerom u Boga su osvojili svijet.

S nešto manje od 90 centimetara, Melissa Davert se oslonila na vjeru da ostvari karijeru, uda se i rodi blizance.

Kada se Melissa Davert rodila s bolešću krhkih kostiju zvanom osteogenesis imperfecta, liječnici nisu vjerovali da će ikada moći sjediti, a nisu mogli ni zamisliti da će jednoga dana roditi blizance.

Vjerom u Božji plan obitelj širi radost

No, čini se da je Melissa, koja je visoka 90 cm, provela život u prkošenju liječničkim prognozama te je svojom dobrotom i dubokom vjerom u Božji plan širila radost, prenosi Međugorje Info.

Kao najmlađe od sedmero djece, odrastanje uz braću i sestre koji su viši od 180 cm za Melissu je bio pravi izazov, ali njezina ju je obitelj ohrabrivala da bude samostalna, da ima smisao za humor te, najvažnije, da ima vjere.

U inspirativnom videu kojeg je objavila na Facebooku, rekla je da su joj roditelji uvijek govorili da “postoji razlog i svrha tvom invaliditetu… samo moraš imati vjere u Boga i njegov plan.”

Amazing Story of the Davert Family, Bay City, Mich

Have you heard the amazing story of the Davert family of Bay City? This video shares their incredible story of faith, trust in God and love for life.The Davert’s will speak at the upcoming Disability Awareness Conference in Saginaw on Wednesday, Aug. 1. Learn more about the conference: http://bit.ly/2mmXx4m

Objavljuje Catholic Diocese of Saginaw u Ponedjeljak, 16. srpnja 2018.

Čini se da je Božji plan bio podariti Melissi predivan život uz supruga Kena, koji boluje od cerebralne paralize, i njihove blizance, Michaela i Austina, koji su se rodili 1998. godine.

Iako su dječaci naslijedili majčinu bolest, od roditelja su naslijedili i zaraznu radost i zahvalnost ukorijenjenu u njihovoj vjeri u Boga.