ISUS JE MESIJA KOJI USKORO DOLAZI: Objava rabina uzburkala cijeli židovski svijet

U Izraelu u zadnje vrijeme veliku pažnju plijeni tema o Židovima koji vjeruju u Isusa. Mnogi navode da je njihov rast u broju najznačajniji od vremena kada je živio Isus i vjeruju da je mesijanski pokret na rubu probuđenja.

„Ovo je po prvi puta da se izraelsko društvo vidljivo otvara i počinje razmatrati tko je Isus“ rekao je vođa mesijanskih Židova Asher Intrater i dodao: „Ovo bi moglo biti čudo i početak milosti i naklonosti za nas u cijeloj zemlji.“ I zaista je! Velik broj ljudi čudesnim zahvatima u svojim traženjima dolazi do jednog jedinog imena na početku i kraju svakog puta – ISUSA.

Za rastući fenomen Židova koji posljednjih godina prihvaća Isusa Krista zaslužna je ponajviše Božja providnost, velika svjedočanstva, obraćenja i ozdravljenja, ali i mnogi kršćani i evangelizatori koji svoj život stavljaju u službu Gospodnju, na području Izraela.

Dakako, tome doprinosi i rabin Yitzhak Kaduri, svjetski poznati, vrlo cijenjeni rabin koji je otkrivanjem imena Mesije židovima, uzburkao cijeli svijet. Sljedbenici ovog svjetski poznatog rabina govore o mnogim čudima, ozdravljenjima i obraćenjima, a njegovi učenici govore da je bio prorok koji je vjerovao da je Isus izraelski Mesija. Njegova službena web stranica nakon njegove smrti prenijela je Mesijinu poruku svijetu koja kaže da – dolazi uskoro.

”Moj otac je susreo Mesiju u viziji i poručio nam da dolazi vrlo skoro”, rekao je javnosti i njegov sin David Kaduri.

Naime, rabin je sa svojih 108 godina preminuo 2006. godine te ostavio zapečaćeno pismo u kojem je otkrio ime Mesije kojeg je susretao, te rekao da se omotnica otkrije godinu dana nakon njegovog sprovoda. U poruci otkrivenoj javnosti 2007. godine pisalo je da je Mesija zapravo – Isus koji mu je poručio da dolazi uskoro. Ova objava uzburkala je židovski svijet te su mnogi krenuli tražiti Isusa.

O rabinu koji je pronašao Mesiju, te priznao Isusa kao onoga kojeg Židovi čekaju i koji je utjecao na rast mesijanskog židovskog pokreta, pogledajte u mini dokumentarcu i ne zaboravite uključiti hrvatske titlove.

Izvor: Dnevno.hr

NAJNOVIJE!