Ovaj Isusov poziv upućen je svakoj osobi na planetu

Sretan sam što sam kršćanin. Sretan sam što sam Isusov učenik. Sretan sam što sam Nazarećaninov sljedbenik. Sretan sam! Sve sam ostavio za Isusa.

Ovaj stari svijet ne znači mi ništa. Sva njegova zadovoljstva zaboravljena su. Sjećam se Golgote. Hvala Bogu za stvarno iskustvo.

A to je ono što Bog želi dati svakom muškarcu i svakoj ženi, svakom dječaku i svakoj djevojčici, ako mu samo dopuste. Zašto to ne učinite? Zašto to ne učinite? Vaša je majka molila za vas; vaš je otac molio za vas.

Možda su već otišli u Slavu. Možda ste dali obećanja koja ste prekršili i sve o njima zaboravili. Zašto ne predate svoje srce Isusu? Zašto to ne učinite sada?

Samo su dva puta – jedan vodi prema gore, drugi prema dolje. Samo dva puta – put križa i put grijeha. Jedan vodi dolje u noć vječnosti, a drugi gore u svjetlo vječnosti. Kojim ćete putem poći? Čovjek koji je umro za vas poziva vas da vjerujete u njegovo ime.

Vjerujem da dok budete molili, vaše će se ime upisati u Janjetovu knjigu života i moći ćete ići naprijed sa sigurnošću u svom srcu da je sve sređeno; mir Božji koji nadilazi svako razumijevanje bit će u vašem srcu, a krv Isusa Krista, Sina Božjega, očistit će vaše srce od grijeha.

Nećete li doći? Nećete li doći?

Autor: Charles S. Price

NAJNOVIJE!