Jednojajčani blizanci postali očevi na isti dan

Pat i Paul Young nisu posebni samo po tome što su jednojajčani blizanci, nego i po tome što su obojica postali očevi isti dan.

Novopečeni tate nisu ovo planirali, niti bi ovo bilo moguće. Osim toga, Pat nije ni znao da njegov brat nastoji začeti dijete sa svojom ženom. „Ashley i ja već godinu dana pokušavamo dobiti dijete, ali nije bilo rezultata. Nismo ni znali da su i oni pokušavali“, rekao je Pat.

Pat i Ashley postali su roditelji dječaka kojeg su nazvali Jack Todd, dok su u drugoj bolnici nedaleko Paul i njegova žena Felicia dobili dječaka Coopera Kennetha.

VIDI OVO: Blizanci rođeni s Downovim sindromom osvojili su srca ljudi diljem svijeta

„Liječnik je rekao da će vjerojatno trebati carski rez. Nadala sam se da neće do toga doći. Počela sam tiskati oko 9. Dok smo se približavali kraju, svi su gledali u sat“, rekla je Felicia.

Jednojajčani blizanci očevi
Snimka zaslona

Jedna je osoba bila posebno sretna, a to je baka Tammy. Tammy je svoje sinove 30 godina ranije rodila isti dan, svega nekoliko minuta razlike. „Ni u najluđim snovima ne bih pomislila da će dobiti sinove na isti dan“, rekla je. Baka je trčala od bolnice do bolnice kako bi u važnom trenutku bila prisutna za oba sina. „Kada je Pat napisao poruku ‘Idemo u bolnicu’, Paul je rekao ‘Mi smo već ovdje’“, rekla je supruga Felicia.

Očevi žele da njihova djeca budu u dobrim odnosima, kao što su i oni bili, a tome će sigurno doprinijeti budući zajednički rođendani.

„Imat će zajedničke rođendanske zabave. Mislim da će klincima biti fora odrastati ovako, barem dok ne postanu stariji“, rekla je Ashley.

Ovaj članak je prvi put objavljen 16. listopada 2019.