Kad je došlo vrijeme za vjenčanje, mladoženja je smislio nešto predivno

Kad je došlo vrijeme za vjenčanje, mladoženja je smislio predivno. S pastorom je dogovorio da na trenutak makne Ashley na stranu te pozove njenu sestru da im se priključi.

Ashley je još kao mala djevojčica primijetila da njena sestra Hannah nije kao druga djeca. Njeni roditelji su joj objasnili da Hannah ima Downov sindrom i da je zbog toga posebna.

Ashley je to dobro prihvatila i odlična svoju sestru uključiti u sve što i ona radi te je voditi sa sobom kamo god ide. Bile su nerazdvojne.

Mladić je djevojku s Downovim sindrom počeo voljeti kao vlastitu sestru

Ništa se nije promijenilo ni kad je Ashley upoznala svog budućeg muža Willa. Hannah se njima zajedno družila, a mladić je djevojku s Downovim sindrom počeo voljeti kao vlastitu sestru.

Snimka zaslona: YouTube

Kad je došlo vrijeme za vjenčanje, smislio je nešto predivno. S pastorom je dogovorio da na trenutak makne Ashley na stranu i da pozove Hannu da im se priključi, a onda je uslijedio najzanimljiviji dio.

Pastor je pitao Hannu želi li zauvijek biti Willova najbolja prijateljica. Nakon što je pristala, pitao je i Willa želi li zauvijek biti Hannin najbolji prijatelj.

Odgovor nije trebalo dugo čekati. Uslijedio je zagrljaj i pljesak. U nastavku možete pogledati kako je to izgledalo.

IZVOR:Lajk.hr