NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeKao tinejdžerica je rodila i dala sina na posvajanje: Nakon 33 godine...

Kao tinejdžerica je rodila i dala sina na posvajanje: Nakon 33 godine dogodilo se nešto nevjerojatno

Melanie je kao tinejdžerica ostala trudna i odmah nakon poroda dala je sina na posvajanje. Nakon 33 godine su se upoznali i otada se događaju predivne stvari.

U 18-oj godini Melanie Pressley neplanirano je zatrudnjela. Dečko ju je tjerao da pobaci, što nije htjela učiniti, ali je znala da u tom razdoblju neće moći djetetu dati život koji zaslužuje. Financijski je ovisila o roditeljima, a htjela je i da dijete odraste s oba roditelja. Odlučila je dijete dati na posvajanje.

Jedina uspomena bila je fotografija

Uz pomoć obitelji potražila je agenciju za posvajanje. Kada je u lipnju 1988. rodila sina, već su ga čekali posvojitelji, koji su mu i odabrali ime.

Kako je unaprijed dogovoreno, Melanie nije trebala imati priliku odgajati sina, ali jedna od medicinskih sestara napravila je iznimku. Odvela ih je u sobu kako bi ga barem jednom mogla držati u naručju. Tada je sestra fotografijom ovjekovječila trenutak koji je bio jedino sjećanje na dječaka.

 VIDI OVO: Sin pronašao oca nakon 58 godina: Video susreta je rasplakao svijet

Od tada nije prošao dan kada Melanie, koja se kasnije udala i dobila još troje djece, nije pomislila na sina. Često je zamišljala kakav bi bio njegov izgled, pitajući se je li sretan. Datum njegova rođendana bio je za nju najteži dan u godini.

Jedina uspomena bila je fotografija
Snimka zaslona: YouTube/News 5 Cleveland

Razlog za ozbiljnu potragu

Nakon majčine smrti, Melanie je osjetila potrebu poduzeti mjere i pronaći svog sina.

“Na dan njezine smrti bili smo okupljeni oko stola. Razgovarali smo i u jednom trenutku sam bila preplavljena, počela sam plakati i rekla sam: ‘Moram pronaći svog sina'”, kaže Melanie.

Tako joj je u svibnju 2021. jedna od kćeri kao rođendanski poklon kupila poseban genetski test kojim je mogla pronaći svog sina u bazi podataka. Ne znajući to, Greg je također htio upoznati svoju biološku majku udaljenu više od 400 milja.

Gregova priča

Greg Vossler je s devet godina saznao da je posvojen. Odrastajući, nije razmišljao o svojim biološkim roditeljima i nije imao želju znati njihovu priču. Tada mu se rodio sin kojeg su on i supruga nazvali po njemu. Jedne večeri sinulo mu je da ne poznaje svoju genetiku i povijest bolesti.

“Supruga i ja smo sjedili i razgovarali jedne noći, a ja sam rekao: ‘Ne znam ništa o svojoj povijesti bolesti, genetici, odakle sam'”. Godine 2019. prošao je isti test kao i Melanie.

VIDI OVO: Majka ostavila bebu u napuštenoj kući: 10 godina kasnije saznala je šokantnu istinu

Kada su Melanini rezultati uneseni u bazu podataka, odmah je pronašla podudarnost s genskim zapisom koji ju je povezivao s Gregom.

“Odmah sam mu poslala poruku koja glasi: Vjerujem da smo povezani”, prepričava Melanie. “Sljedeća poruka bila je: Vjerujem da sam tvoja biološka majka. Od tada se sve odvija jako brzo.”

Upoznali su se nakon 33 godine
Snimka zaslona: YouTube/News 5 Cleveland

Upoznali su se nakon 33 godine

Počeli su se dopisivati ​​i napokon su se ovog ljeta upoznali uživo. Njihova je veza bila nevjerojatna. Osim svoje biološke majke, Greg je upoznao i druge članove obitelji.

I Melanie i Greg bili su zabrinuti da se susret neće dogoditi i da je to sve nekako bila farsa, ali su se sretno prevarili.

Vosslerova supruga snimila je fotografiju kada su se njih dvoje vidjeli prvi put.

Majka i sin nastavljaju njegovati novonastalu vezu. Greg i njegova obitelj također su pozvani na vjenčanje njegove polusestre (Melanine kćeri) ove jeseni i planiraju doći.