Kćer je nakon 40 godina pronašla svoju biološku majku, ostala je zapanjena njezinom reakcijom

"Napokon se osjećam kao da pripadam negdje"

Rebecca Kiessling je nakon 40 dugih godina traganja napokon pronašla svoju biološku majku i saznala razlog zbog kojeg ju je dala posvojiti.

Nakon što je napunila 18 godina, Rebecca je odlučila potražiti svoju biološku majku. Njezini posvojitelji su bili vrlo strogi i nije im bila nimalo slična.

“Osjećala sam se kao da nemam identitet. Bila sam očajna u želji da nešto saznam o svojoj majci.”

Kada ju je napokon pronašla, saznala je da je njezina majka htjela abortirati, jer je začeta silovanjem. Rebeccina majka Joann jedne večeri je napadnuta i brutalno silovana, te je nakon toga ostala trudna.

Nije znala što učiniti …

Kada je Joann saznala da je trudna, abortus se činio kao najbolje rješenje. Ali hvala Bogu da je abortus tada bio zabranjen, tako da je odlučila roditi i dati djevojčicu na posvajanje. Iako ju je ta situacija emocionalno iscrpila, vjerovala je da je postupila najbolje što je mogla i znala.

“Razmišljala sam o tome da zamolim rođakinju da posvoji malenu, ali sam zaključila da bi bilo previše bolno viđati je”, rekla je 77-godišnja Joann.

“Kada sam je prvi put upoznala, osjećala sam se ugodno i automatski počela zvati ‘mama”’, rekla je Rebecca, a Joann dodaje kako je bila oduševljena što joj se kćerka javila nakon toliko godina.

Rebecca i Joann izgradile su divan odnos. Joann je pratila Rebeccu do oltara kada se udavala. Rebecca je prekinula kontakt sa svojim posvojiteljima, ali ju je zato njezina biološka majka – posvojila.

vjenčanje

“Napokon se osjećam kao da pripadam negdje”, kaže Rebecca.

IZVOR:Novi.ba

NAJNOVIJE!