Konobarica nije mogla prehraniti svoje četvero djece, a onda joj se u trenu promijenio život

Konobarica nakon muževe bolesti nije bila u stanju prehraniti svoje četvero djece, a onda joj se u trenu promijenio život.

Jessica Reboredo i njezin suprug su vrijedno radili kako bi mogli priuštiti hranu i dom za svoju djecu. Jessica je zarađivala radeći kao konobarica, a Robert je bio profesionalni stolar.

No kada je Robert imao samo 24 godine, njihovi su se životi zauvijek promijenili jer mu je dijagnosticiran rak testisa koji se proširio na želudac i pluća.

Situacija je bila još ozbiljnija jer je Jessica u to vrijeme bila trudna s njihovim četvrtim djetetom.

Robert je morao letjeti iz Las Vegasa do Los Angelesa kako bi se liječio, a to je značilo da Jessica mora puno putovati kako bi bila s njim. Bez njegove plaće, ona se jako mučila da plati račune i kupi hranu za djecu – morala je čak spavati u automobilu ispred bolnice jer si nije mogla priuštiti smještaj.

Jessica nije znala da će uskoro primiti mnogo podrške od vrlo dragih ljudi.

Iako su prošla desetljeća, Jessica je još bila u kontaktu sa svojom učiteljicom iz osnovne škole, Kimberly. Ta je učiteljica postala vrlo važna figura u njezinom životu.

2018. godine, Kimberly je kontaktirala Ekipu za iznenađenja (Surprise Squad) da vidi mogu li oni pomoći Jessici i njezinoj obitelji.

Priložena snimka započinje naizgled normalnim radnim danom za Jessicu. No zapravo, posvuda su skrivene kamere koje snimaju Jessicu dok konobari.

Jessica je ostala potpuno šokirana kada su joj gosti počeli ostavljati ogromne napojnice… prvo 300 dolara, nakon toga 500, a onda i ogromnih 1000 dolara….

No, to i dalje nije bilo sve…

Što se dogodilo dalje ovoj vrijednoj konobarici možete pogledati u videu.

Divno je vidjeti da na svijetu postoje tako divni ljudi koji su spremni pomoći onima u nevolji i poboljšati im život.