Laura je odlučila abortirati, a onda joj se Bog pojavio u snu

Samohrana majka Laura je jedva spajala kraj s krajem kada je neočekivano otkrila da je trudna. Otac je poricao da je dijete njegovo.

Laura nije uspjela završiti medicinsku školu, izgubila je posao, a njezina kuća joj je također trebala biti oduzeta. Prilike su bile protiv nje, a abortus je bio jedini logični odgovor. Ali majka je i pored ovakvih problema odbila abortirati nakon što joj se Bog objavio u snu!

Kao samohrana majka, Laura je uvijek imala probleme. Radila je dva slabo plaćena posla samo da bi mogla odgajati svoje dvije kćeri. Zato, kada je saznala da je trudna bila je iznenađena. I to ne ugodno.

Pitala je oca djeteta, Michaela, za savjet.

“Ne želim da on ispadne loš, zato što je on divna osoba … ali (u to vrijeme) je rekao da dijete nije njegovo i da će mi dati novac za pobačaj”, prisjeća se Laura sa suzama.

Laura je u svom srcu znala da je pogrešno okončati trudnoću. Ali je bila preplašena odgajanja još jednog djeteta sama.

Onda su se stvari pogoršale.

Od lošeg ka gorem

Laura se trudila završiti školu za medicinsku sestru. Ali zbog stresa, pala je na posljednjem ispitu za samo dva boda. Bio je to težak udarac.

Nakon toga, Laura je izgubila posao. Također je trebala izgubiti i kuću. A sve vrijeme, Bog je posjećivao u snovima.

“Znam da ovo može zvučati smiješno, ali Bog mi je uporno dolazio i govorio da će sve biti u redu.”

Ali Laura nikako nije mogla vidjeti kako će odgajati bebu u tako teškim okolnostima. Zato je popustila pod pritiskom i otišla u kliniku za abortuse s Michaelom.

Kada su stigli tamo, Laura je bila toliko izbezumljena da joj je osoblje klinike reklo da ide.

“Vidjeli su koliko sam bila uznemirena, pa su me pozvali u posebnu sobu i rekli da očito nisam spremna napraviti ovo te da dođem u nedjelju”, rekla je Laura.

Laura se složila, ali nije mogla ne osjeti da je sveta nedjelja bila jedan od najgorih dana za abortus. Međutim, osjećala je da nema drugog izbora.

Prekretnica

Laura i Michael su se vratili u kliniku u nedjelju, po dogovoru, Ali Laura se nije osjećala bolje, niti joj je odluka bila lakša. Držala je dnevnik dok je išla ka klinici, tražeći odgovore.

“Što mi pokušava reći? Što mi pokušava reći, jer znam da ovo nije dobro? “, prisjeća se kako je pitala sebe.

Tada je ugledala Lynne, predstavnicu Heartbeat International. Heartbeat International je kršćanska organizacija koja podržava život i pruža pomoć ženama koje razmatraju abortus.

Sada je bilo jasno Lauri što Bog želi od nje da učini. Ova majka je odbila abortus i obratila se Heartbeat organizaciji za pomoć.

U centru za pomoć trdnicama, ona i Michael su po prvi put vidjeli svog dječaka, Casha.

“To je bio prvi put da smo vidjeli naše dijete, jer u Planned Parenthoodu su nam pokazali doslovno komad tkiva koji su trebali ukloniti iz moje maternice”, rekla je Laura. “I kada sam vidjela svoju bebu … njegove ruke, noge, stopala, šake.”

Iako je Laura prolazila kroz teško razdoblje, osoblje u Heartbeat International joj je obećalo kako će joj pomoći da opet stane na svoje noge. Obećali su da će biti tu za nju i Casha koliko god da je potrebno.

S njihovom pomoći, Laura se vratila u školu za medicinske sestre. Kada joj se kompjuter pokvario, ovi posebni anđeli su joj kupili novi tako da bi mogla stići odraditi sve zadatke školu.

Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

“I od tada, uvijek su bili tu za nas … uvijek. I sada – i ja sam tu! Mogli smo podijeliti našu priču, a ja sam najsretnija majka na cijelom svijetu. ”

Toliko žena se nalazi u situaciji kao Laura. S obzirom da nitko ne nudi pomoć, abortus djeluje kao jedini odgovor. Vrlo je važno proširiti vijesti o mogućnostima dostupnim ovim majkama. I jednako je važno podijeliti Božju ljubav s ovim ženama. Bog je vjeran, i On će uvijek pronaći dobar put za nas. Moramo mu samo vjerovati, čak i kada okolnosti djeluju nemoguće.

“Ta Bogu ništa nije nemoguće!” Luka 1,37