Lauren Daigle ima najpopularniju kršćansku pjesmu svih vremena

Nedugo prije završetka godine, Lauren Daigle upisana je u povijest. Njezina pjesma „Ti kažeš” (You Say) ostala je na vrhu Billboardove ljestvice 62 tjedna u kategoriji kršćanskih pjesmi.

Laurenina pjesma je tako zamijenila Hillsongovu pjesmu „Oceans” koja je držala rekord od 61 tjedan. Lauren „Oceans” zapravo smatra svojom inspiracijom.

Putovanje pisanja

„Zaista sam promišljala o putovanju pjesme ‘Oceans’ te se sjećam utjecaja koji je ta pjesma imala na mnoge ljude. Bila mi je jednostavno predivna”, rekla je Lauren.

„Nadala sam se da mogu biti dio nečeg što će tako potresti svijet kao ta pjesma. Nisam znala da će se to ikada dogoditi, nisam imala pojma da će ‘You Say’ ići korak uz korak sa pjesmom i porukom iz ‘Oceans”, dodala je.

VIDI OVO: Lauren Daigle je odvela Ellen Show u crkvu, pred očima brojnih gledatelja je pjevala o Isusovoj milosti

Priča u pozadini

28-godišnja umjetnica otkrila je priču u pozadini svoje hit pjesme putem videa.

„Ova je pjesma samo podsjetnik na identitet. Podsjetnik da, kada sam slaba, On je jak. Kako to primijeniti i donijeti to u svoj svakodnevni život?”

Dodala je: „Kada se osjećam nedovoljno, kako onda da postoje ti trenutci u kojima osjećam da Bog samo uleti i nadjača sve moje osjećaje nedostatnosti. Cijela ova pjesma je tu da bih se svake večeri pri ulasku na pozornicu sjetila da je ovo istina, da si ne dopustim da me zakopa sve oko mene. Da uvijek ostanem na pravom putu”.

Lauren Daigle nominirana je za mnoštvo prestižnih nagrada, uključujući dva Grammyja u 2019. godini, a njih je i osvojila, kao i osam drugih nagrada.

Ujedno je progovorila o razlogu zašto pjeva baš kršćansku glazbu:

„Imam ovaj poziv u srcu da dotaknem sve ljude. Nije važno koje su boje ili odakle su, moje srce je tu za sve ljude kako bi upoznali Božju ljubav”.