Liječnici su joj zbog raka dali 6 mjeseci života, no dogodio se obrat koji nitko nije očekivao

Lindsey Gritton otišla je liječniku na pregled i izrečena joj je smrtna kazna. Obavijestili su je da ima 4. stadij terminalnog raka dojke.

Liječničke prognoze davale su joj oko šest mjeseci života. Lindsey je mlada. Ima malu kćer i bila je trudna kada je dobila tu dijagnozu. Bilo je srceparajuće. Nije bila spremna za ovo putovanje raka, ali je ipak krenula na njega.

Da bi počela s kemoterapijom, Lindsey je morala pričekati do rođenja njezine bebe. Već tada su joj liječnici govorili da joj kemoterapija neće pomoći. Molila se, rano rodila kćer i svejedno počela s kemoterapijom.

Počela je kemoterapiju s predvidljivim rezultatima. Lindsey je sva kosa otpala. Nikada nije izgubila vjeru. Nastavila je borbu za život.

Lindseyin primarni cilj tijekom kemoterapije bio je stvoriti uspomene sa svojom obitelji. Vježbala je i zdravo se hranila kako bi se kroz tretmane osjećala bolje. Tijekom svog putovanja s rakom, Lindsey nikada nije izgubila nadu.

Kad je došlo vrijeme za novu pretragu nakon kemoterapije, nestrpljivo je iščekivala rezultate. Dogodilo se nešto što nitko nije očekivao!

@lindseyparr

#stage4 #terminal #cancer #pregnant #momsoftiktok #breastcancerawareness💕 #breastcancer

♬ original sound – Big Daddy Weave

NAJNOVIJE!