Liječnik poručio roditeljima da će slomiti vrat djetetu ukoliko se ono rodi živo

Istog trenutka žena je odlučila stati s pobačajem. Odlučila je zadržati svoje nerođeno dijete.

U nedavnom razgovoru bivša pacijentica ”Planned Parenthooda” ispričala je strašan plan kojeg je liječnik za pobačaje imao i kojeg je želio ostvariti ukoliko se dijete rodi živo i pobačaj ne uspije.

Ako bi se dijete rodilo živo, kako navodi anonimna žena za Pro-Life Action službu, liječnik je izjavio da će njegov liječnički tim slomiti vrat djetetu.

Nakon što se upoznala sa barbarskim načinima koje su primjenjivali liječnici iz St. Louisa, Minnesote, žena koja je tada bila 22 tjedna u trudnoći odlučila je ne ići na pobačaj.

Žena se prisjeća liječnika koji joj je ubrizgao digoksin, koji uzrokuje srčani zastoj kod nerođenog djeteta, no to se pokazalo neuspješno. Stoga je upitala liječnike: „Da možete sada izvući dijete van, dok ono još diše, dok mu srce kuca, što biste učinili“?

„Dobila sam ovaj odgovor“: „Obično ovo ne govorimo ženama, jer nas obično ovo nitko ne pita, no ako bismo trebali nastaviti sa pobačajem, a dijete izađe van živo i zdravo, vrlo vjerojatno je da bismo slomili vrat djeteta“, nastavila je žena, prenosi Faithwire.

Istog trenutka žena je odlučila stati s pobačajem. Odlučila je zadržati svoje nerođeno dijete. Svjedočanstvo ove žene dolazi nedugo nakon sudske borbe između države Virginije i Ralpha Northama koji je zastupao zakon koji nije prošao jer se navodno njime podržavalo čedomorstvo.

Virginia De. Kathy Tran (D), vodeći sponzor zakona koji bi omogućio građanima lakši pristup pobačaju u kasnom stadiju trudnoće, tvrdi kako bi ovaj zakon omogućio pobačaj ženi, čak i ako je ona započela s rađanjem. Northam, koji je podržavao zakon, rekao je da bi novorođenče, nakon rođenja uživalo udobnost i da bi bilo oživljavano ukoliko bi to majka i obitelj željeli, nakon čega bi se razvila rasprava o tome između liječnika i majke.

Što je liječnik odgovorio?

Izjave žene govore kako osoblje ”Planned Parenthooda” nije bilo sretno odlukom o nepoduzimanju pobačaja, tvrdivši kako su joj oni pokušavali prodati svoju uslugu pobačaja.

„Što sam im više govorila da ne želim, to je više izgledalo kao da mi pokušavaju prodati nešto, poput prodavača koji ne prestaje sve dok ne kupite neki od njihovih predmeta ili proizvoda“, prisjeća se. „Tako je to izgledalo, kao da mi pokušavaju prodati ovaj pobačaj“.

Hvala Bogu ova mlada majka odlučila je drugačije. Rodila je zdravo, muško dijete.