Majka s bebom u naručju se preplašila kada je policajac stao ispred kuće

Majka koja je držala bebu u naručju i kosila travu se preplašila kada je policajac stao ispred njene kuće. Nije ni slutila što će napraviti!

Mame su odlične kada treba raditi više poslova u isto vrijeme. Jedini način na koji mogu sve stići jest da odjednom rade nekoliko stvari.

S bebom u naručju i još jednim djetetom oko noge, supermama može raspremiti posuđe, staviti novo na pranje, nahraniti psa, spremiti doručak i provjeriti e-mail, a sve to samo s jednom slobodnom rukom. Tu je majku jako zanimljivo gledati u akciji i zaista je impresivna.

Foto: Flickr

No ponekad je čak i njoj teško. Majka troje djece, Rachael Brindley se nosila s roditeljstvom, brigom za kuću i dodatnim poslovima, ali je s jednom stvari naišla na zapreku.

Richaelin suprug Ryan je radio na projektu te nije imao vremena pokositi travnjak. Tako da je ova mama smjestila svoju četveromjesečnu bebu u nosiljku koju je privezala za sebe i odlučila se sama posvetiti košnji travnjaka.

Foto: Facebook

VIDI OVO: Policajac je lupio bebu po leđima, a tada je čuo zvuk za koji se molio

Izjavila je:

„Bio je jako lijep dan tako da sam odlučila pomoći svom suprugu i sama pokositi travu. Inače uživam u tome.“

No kada je na njezin prilaz stao policijski auto, Rachael se uspaničila. Brinula se da nije nešto krivo napravila. Kasnije je napisala na Facebooku:

„Mislila sam da sam u nekoj nevolji…“

Policajac je stao jer je vidio da ova majka kosi i nosi bebu u isto vrijeme. No, nije joj namjeravao praviti nikakve probleme:

„…ovaj je divni policajac stao kako bi mi ponudio da on pokosi travu.“

Nije mogao samo proći pokraj nje, a da ne pomogne. Odlučio je zaustaviti se i pomoći joj tako što će sam pokositi travnjak.

Foto: Facebook

Ryan je kasnije rekao da nije mogao vjerovati što je taj policajac učinio za njih. Bili su jako zahvalni za njegovu dobrotu i velikodušnost:

„To je jako mala stvar, ali je danas jako pomogla mojoj supruzi.“

Policajac je zaista učinio divno djelo. Otkada je Rachael sve to objavila na Facebooku, priča je podijeljena više od 17 000 puta.

IZVORSharetap.it