Majka je hodala 19 kilometara do posla, a onda je dobila veliko iznenađenje

Majka dvoje djece je svaki dan hodala 19 kilometara do posla, no jednog dana su joj dobri ljudi priredili veliko iznenađenje. 

Ovo je razdoblje za ljubav i dobrotu jednih prema drugima i za pomaganje ljudima kojima je pomoć potrebna. Točno to su učinili zaposlenici policijske postaje u Kansasu. 

24-godišnja majka dvoje djece sama se brinula za svoju obitelj. Iako nije imala prijevoz, to ju nije spriječilo da dolazi na posao. 

Svaki dan prehoda 9,5 kilometara do posla i isto toliko nazad

Svaki bi dan hodala oko 9,5 kilometara do posla i 9,5 kilometara natrag dok za to nisu doznali iz policijske postaje. 

Kada bi netko iz policije uočio majku kako hoda autocestom u 7 u jutro, odmah bi poslao nekoga da ju pokupi i odveze na posao kako ne bi hodala po hladnoći. 

„Kroz te kontakte s njom, naša je postaja saznala da je ona hodala preko 9 kilometara u jednom smjeru na posao kako bi prehranila dvoje male djece. Ona je dala nekoliko komentara o tome kako mora hodati kako bi prehranila svoju djecu te je bila jako uporna i motivirana u nastojanjima da se brine za svoju obitelj“, rekli su predstavnici policijske postaje. 

Objavljuje Franklin County, KS – Sheriff's OfficeUtorak, 15. prosinca 2020.

VIDI OVO: Dječaka zlostavljaju djeca u školi: Majka je objavila video koji slama srce

Odlučili su skupiti novac i dati joj predivan božićni poklon

Uskoro se nekoliko zaposlenika okupilo kako bi razmotrili njezinu situaciju i pokušali joj pomoći jer nije bilo sigurno hodati autocestom. Odlučili su skupiti novac i dati joj predivan božićni poklon. 

„Nakon samo nekoliko dana, kroz donacije građana, zaposlenika postaje i drugih tvrtki, uspjeli smo joj dati manji kombi zajedno sa dvije dječje sjedalice, bonom za trgovinu, registraciju za prvu godinu i osiguranje za prvu godinu uz dodatnih 200 dolara“, rekli su iz postaje. 

Objavljuje Franklin County, KS – Sheriff's OfficeUtorak, 15. prosinca 2020.

Ta majka nije ni mogla slutiti što će dobiti, a njezina reakcija i zahvalnost su jasno vidljivi na fotografijama snimljenim tijekom predavanja poklona u utorak. 

Ovaj Božić će im zaista biti poseban

Sloboda vlastitog prijevoza i sigurnost registracije i osiguranja, kao i sjedalice za njezinu djecu, je značilo da će ovoj majci i njezinoj djeci ovaj Božić biti zaista poseban. 

Objavljuje Franklin County, KS – Sheriff's OfficeUtorak, 15. prosinca 2020.

„Jako sam ponosan na muškarce i žene u našoj postaji“, rekao je voditelj postaje Jeff Richards, „Ovo nije nešto što su samo učinili, nego to pokazuje kakvi su oni zapravo. Ponosan sam na njih! (…) Blagoslovili su nekoga na način koji je teško opisati riječima. Ovim putem želim svima poželjeti Sretan Božić.“ 

NAJNOVIJE!