Majka je primijetila da sin ne liči na nju ni na oca, a zatim je otkrila šokantnu istinu

Majka je primijetila da njezin sin nimalo ne liči na nju ni na oca, a ubrzo je saznala istinu koja ju je poprilično šokirala.

Majčin instinkt često je podcijenjen, ali upravo je on vodio 36-godišnju Hannu Doyle do otkrića šokantne istine o njenom novorođenom sinu.

Hanna, iz Halifaxa u zapadnom Yorkshireu u Engleskoj, rodila je svoje četvrto dijete, sina Zandera, u jesen 2022. godine.

Međutim, Hannah je bila svjesna izazova koje će Zander imati već prije njegovog rođenja. U 26. tjednu trudnoće, njezin liječnik joj je rekao da Zander ima dva otvora u srcu, što je uzrokovalo zabrinutost tijekom ostatka trudnoće. Međutim, kada se Zander rodio, Hannah je osjetila da s njenim djetetom nešto nije u redu.

Majka je nakon poroda primijetila da nešto nije u redu s njezinim sinom

“Kada sam ga držala u kontaktu kože na kožu, bio je drugačiji od moje druge djece i odmah sam znala da je nešto drugačije”, rekla je Hannah. Postala je još zabrinutija kada je primijetila da Zander ne izgleda ni poput nje ni poput svog oca.

Nakon daljnjih testova, Zanderu je dijagnosticiran sindrom delecije kromosoma, vrlo rijetko stanje koje proizlazi iz gubitka kromosoma.

Zander ima 5q15, a Hannah se uspjela povezati samo s još dvije obitelji u svijetu koje imaju djecu sa sličnim sindromima. “To je najteže jer kod bilo koje druge medicinske dijagnoze postoje više odgovora. Pogotovo kada ne mogu naći nikoga drugog s istom konkretnom delecijom koju nedostaje Zanderu, tako da nema nikoga drugog s kim ga mogu usporediti”, podijelila je Hannah.

Šokirala ju je dodatna dijagnoza nakon rođenja

Iako je Hannah znala da će Zander se suočiti s medicinskim izazovima povezanim s defektom srca, bila je šokirana dodatnom dijagnozom nakon njegovog rođenja. “Bio je to šok i osjećalo se vrlo zastrašujuće jer vaš um preopterećen, počnete misliti najgore. Bilo je teže jer nije bilo puno objašnjenja”, rekla je Hannah.

Zander i njegova mama suočavaju se s prilično zastrašujućim izazovima, ali ih Hannah dijeli s drugima i uči iz njih. Ona ima sjajan majčinski instinkt i ogromnu ljubav prema svom prekrasnom dječaku. Za sada Hannah kaže da je Zander “sretna mala beba”.

Želimo Hanni Doyle i njenom slatkom dječaku sve najbolje od Gospodina!