Majka napustila dečka da bi se udala za ženu koju je upoznala na odmoru

Djeca više ne žele razgovarati sa svojom majkom koja je napustila dečka te se udala za ženu koju je upoznala na godišnjem odmoru.

Britanka Sandra Newton je s dečkom Peteom obilazila Egipat kada je upoznala Sharon Hughes u koju se ”zaljubila na prvi pogled”. Njih dvije su počele da se druže, zatim su uplovile u vezu, a kasnije i brak, prenosi Daily Mail.

Sandra ima 55 godina, a s dečkom je bila u vezi skoro dvadeset godina. Prije nego je upoznala Sharon nikada nije osjećala privlačnost prema ženskom spolu, pa ju je ovo otkriće šokiralo.

Sharon je naglasila kako je oduvijek htjela biti nečiji “princ na bijelom konju”, i da je sretna što je upoznala Sandru.

“Ona je veliki šarmer, vodila me je na plažu i nosila moje torbe, bila je pravi gospodin”, kazala je Sandra dodavši kako je njen savršeni muškarac ustvari žena.

Njih dvije su se zbližile u odmaralištu, ali se ništa nije dogodilo od trenutka kada se Sandra vratila u Britaniju kako bi otišla na operaciju. Pozvala je Sharon da je posjeti kako bi je pazila, a tada se između njih rodila ”prava ljubav”. Sandra je ubrzo morala da priopćiti muškarcu s kojim je bila 18 godina da voli Sharon, a zatim se i preselila kod nje.

Zbog ”nove ljubavi”, Sandra više ne razgovara sa svoje troje djece od kojih nije dobila podršku, ali je u kontaktu s unucima koji su maloljetni.

Ova priča potvrđuje koliko neki ljudi iz ovoga svijeta ne mare za ono što je iskonsko, od Boga stvoreno i dano.