Majka je napustila dječaka (3) na groblju, no Bog se pobrinuo za njega

Bog je uvijek s nama. On pazi na nas i pazi na sve oko nas. Tako se pobrinuo i za 3-godišnjeg dječaka kojeg je majka, zajedno s njegovim psićem, napustila na groblju. 

Samo nekoliko dana prije Božića jedna je žena odlučila posjetiti groblje u Ohiu. Tada je svjedočila užasnom događaju. 

Na groblju se zaustavio plavi automobil, a iz njega je izašlo dijete i pas. Umjesto da izađe i vozač, automobil je ubrzao dok je dječak uplašeno trčao iza njega. 

Žena, koja je tome svjedočila, je odmah otišla do dječaka koji je bio bos te je njega i njegovog psa stavila u svoj automobil da se ugriju dok je ona zvala policiju. 

S obzirom na situaciju, dječak je bio dobro raspoložen. Policija ga je kasnije preuzela te su saznali da se zove Tony. Okrenuli su se društvenim mrežama kako bi pronašli Tonyjeve roditelje, ali su uz to primili nevjerojatnu podršku okoline. 

Mnoštvo stranaca je počelo slati božićne poklone i potrepštine za Tonyja u policijsku postaju. Željeli su mu dati što ljepši Božić nakon traume kroz koju je prošao. 

VIDI OVO: Dijete bez ruku i nogu majka je napustila nakon poroda, no Bog je imao bolji plan za njegov život

Policija je također primila i mnoge ponude za posvajanje Tonyja. 

Voditelj policijske postaje David Centner je rekao: „Obnovili ste mi vjeru u zajednicu u kojoj živimo i koja nas okružuje.“ 

Tonyjev je otac vidio objavu na društvenim mrežama te je kontaktirao policiju. Dječak i njegov pas su navodno bili u skrbništvu majke kada se dogodio incident na groblju. 

Dok policija otkriva pravu istinu, Tony uživa u udomiteljskom domu. Znamo da će ga Bog čuvati, gdje god se nalazio. 

„Može li žena zaboravit’ svoje dojenče, ne imat’ sućuti za čedo utrobe svoje? Pa kad bi koja i zaboravila, tebe ja zaboraviti neću“ (Izaija 49,15).

NAJNOVIJE!