Majka je odbila abortus, a sin joj je za to zahvalio 28 godine kasnije

Poznati gejmer ”Ninja” je javno podijelio svoju priču o tome kako je zahvalan majci što je odbila abortus iako su joj liječnici to prije 28 godina savjetovali. 

Igranje video igara online je postalo vrlo popularno. Gejmeri kao što je DanTDM i Tyler Blevins – poznatiji kao Ninja svojim pratiteljima – imaju milijune pratitelja i fanova.

Kada imate tako velik utjecaj na mlade generacije, važno je postaviti dobar primjer i biti im uzor. Ipak vas promatraju milijuni mladih ljudi.

Blevins je nedavno podijelio priču o svojoj mami koju možda ne znate. 28-godišnji Fortnite ”guru” je neopisivo zahvalan svojoj majci koja ga je rodila.

Na snimci objavljenoj na Twitteru Blevins je zahvalio svojoj mami, Cynthiji Blevins, za sve što je učinila za njega. No on nije imao pojma da je ona bila u susjednoj sobi i da je čula sve što je rekao.

„Uvijek si me učila da Bog ima plan i za to ti neopisivo zahvaljujem te te zbog toga jako puno volim“, rekao je Blevins za svoju majku.

Kada je Cynthija izašla iz susjedne sobe, oboje su zajedno zaplakali.

„Mama, samo želim nastaviti biti muškarac kakvog si me odgojila i donijeti mnoštvo sreće u živote ljudi kao što ti svaki dan činiš“, rekao je Blevins.

„Volim te sine“, rekla je Cynthija, „Tako sam ponosna na tebe“.

Blevins je podijelio još više na live prijenosu tijekom svog 28-og rođendana.

Blevins je objasnio da su liječnici predložili abortus dok je njegova majka bila trudna s njim.

„Mnoštvo liječnika je reklo mojoj mami da imam spinu bifidu ili Downov sindrom ili neke druge bolesti te da me treba pobaciti“, rekao je.

„Ona je sve te liječnike odbila. Željela me je roditi“, Blevins je podijelio, „Ubrzajte devet mjeseci kasnije kada sam ja rođen savršen. Nisam imao nikakvih problema“.

„Moja je majka svetica i anđeo i volim ju najviše na svijetu. I stvar je u tome, da je poslušala makar jednog od tih liječnika ili jednu drugu osobu koja joj je rekla da pobaci, ni vi sada ne biste bili ovdje i ovo gledali“, dodao je Blevins, „U ovoj sobi ne bi bilo nikoga“.

Analiza je pokazala da žene pobacuju u 86% slučajeva kada je dijete dijagnosticirano s Downovim sindromom. I onda vidite nekoga kao Ninja i morate se zapitati… što ako?

No, čak i da je rođen s bilo kakvom bolesti, njegov život ne bi bio manje vrijedan.