Majka ostavila novorođenče u kontejneru, nije znala da su kamere sve snimile

Jedna žena (29) s Tajlanda ostavila je novorođenče u kontejneru i odvezla se motorom kao da se ništa nije dogodilo. 

Žena koja je rodila prije nekoliko dana u svom stanu u Samut Prakanu odlučila se na užasan način riješiti svog djeteta.

Nadzorne kamere snimile su je kako se dovezla do kontejnera motociklom, zajedno s još jednim djetetom.

Novorođenu bebu je umotala u pokrivač i ostavila je u vreći kraj smeća. Brzo se odvezla dalje, a prolaznici nisu primijetili ništa čudno.

Tek par sati kasnije je smetlar uočio bebu i odmah pozvao sve službe. Beba se sada nalazi u bolnici i u dobrom je stanju.

Foto: Mirror.co.uk

Policija je počela istraživati slučaj, a istraga ih je dovela do majke koju su pronašli u teškom fizičkom stanju. Odveli su ženu u bolnicu zbog jakog krvarenja.

Policiji je sve priznala i ispričala da ima četvero djece te da se ne može brinuti za peto. Budući da nije imala dovoljno novca za hranu, kako kaže, ostavila je dijete u nadi da će ga neko pronaći i uzeti.

“Moj muž je vozač. Zarađuje samo 250-300 dolara mjesečno i to nije dovoljno za veliku obitelj”, navodno je ispričala ova žena.

“Nisam ga htjela ubiti. Rodila sam ga u toaletu i sama odrezala pupčanu vrpcu. Nisam ga htjela ubiti. Ostavila sam ga tamo u nadi da će ga netko pronaći tko može brinuti o njemu. Bilo me strah da me netko ne vidi pa sam brzo pobjegla. Žao mi je zbog svega”, dodala je.

https://www.youtube.com/watch?v=0NLNHfR9cxE