UPOZORENJE RODITELJIMA: Majka otkrila šokantnu uputu za samoubojstvo usred crtića na YouTubeu

Ubačena snimka uči djecu kako da si prerežu zapešća i počine samoubojstvo.

Uznemirujuće otkriće jedne majke na YouTube Kids aplikaciji sada služi kao upozorenje drugim roditeljima.

Prema Yahoo vijestima, ova je majka svom sinu pustila ono što je mislila da je „jednostavan, nevin crtić“, ali je ispalo mnogo više od toga.

Otkrila je da je u crtić ubačena snimka Filthy Franka koji uči djecu kako da si prerežu zapešća i počine samoubojstvo, prenosi CBN.

Razni izvori su potvrdili da fanovi Filthy Franka često ubacuju njegove snimke u razne crtiće i sadržaje tako da je to vjerojatno slučaj i s tim crtićem.

Mama, koja želi ostati anonimna, je liječnica te je na PediMom blogu napisala da ju ne može mnogo toga iznenadili „ali ovo definitivno je“.

„Snimka je namjerno postavljena na YouTube Kids kako bi naštetila našoj djeci. On je čekao dok se roditelji ne bi opustili misleći da njihova djeca gledaju obični crtić te se pojavio nakon 4 minute i 40 sekundi“, napisala je.

Iako je prijavila tu snimku YouTubeu, ona nije odmah uklonjena. No, mama je uspjela učiniti da se ta snimka makne s kanala za djecu.

Ova majka i stručnjakinja za sigurnost djece, doktorica Free Hess, upozoravanju da to nije izolirani incident.

„Postoji još mnogo snimki sa neprimjerenim sadržajem, ali ih se ne može otkriti dok ih se ne pogleda. Nastavit ću širiti ovakve informacije roditeljima kako one dolaze meni“, napisala je na kraju bloga.

NAJNOVIJE!