NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeMajka se slomila kada se nijedno dijete nije pojavilo na rođendanu njene...

Majka se slomila kada se nijedno dijete nije pojavilo na rođendanu njene kćeri, a onda su susjedi sve promijenili

Njihova gesta je sve promijenila!

Majka Lex Fitzgerald iz Teksasa slomila se kad se nijedno dijete nije pojavilo na proslavi 5. rođendana njezine kćeri Wille, za koju je organizirala zabavu u jednom restoranu. Iako je 30 posto uzvanika potvrdilo dolazak, nakon 20 minuta bilo je jasno da nitko ne dolazi.

“Moja djevojčica je odbrojavala dane do svog rođendana. Bila je tako uzbuđena što će proslaviti s prijateljima. Napokon je došao taj dan, ali nakon 20 minuta čekanja nikoga nije bilo”, napisala je Lex na Instagramu, gdje je objavila fotografiju kćeri koja sama sjedi za ukrašenim stolom.

Lex je shvatila da nema što izgubiti pa je u lokalnoj Facebook grupi objavila da su dobrodošle obitelji s djecom kako zabava ne bi propala. Na njezino iznenađenje, u roku od nekoliko minuta stigla je gomila ljudi.

“Njihova gesta je sve promijenila. Od toga da za rođendanskim stolom nije bilo niti jedne osobe, napunili smo restoran obiteljima koje su odbile dopustiti da moja kći slavi sama”, poručila je.

Video je dirnuo srca tisuća i izmamio suzu u oku drugim roditeljima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lex Fitzgerald (@lex.fitzgerald)

“Imate sreću što živite u tako divnom susjedstvu”, “Ovo je istovremeno tužna i divna priča”, “Hvala svima koji su se odazvali i uljepšali rođendan ovoj djevojčici”, neki su od brojnih komentara.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare