Majku šestero djece izvrijeđali na internetu - njezin muž je svima zatvorio usta
Foto: Facebook

39-godišnju Sharny Kieser, fitness blogericu i majku šestero djece su izvrijeđali nakon što je objavila svoju fotografiju na kojoj se vide strije i obješeni trbuh.

Na fotografiji koju je objavila na Facebooku se igra sa svojim djetetom odjevena u top i kratke hlačice. Dok su joj mnoge žene zahvalile na tome što se ne srami izgleda svog tijela, neki su se našli pozvanima kritizirati njen izgled.

Why you should skip the gym and do my 15 min workouts instead. As a mother of 6 i know how busy life can get, that's…

Objavljuje Sharny & JuliusSrijeda, 8. kolovoza 2018.

Osim što su je nazvali “odvratnom” i “čudakinjom”, jedna joj je djevojka napisala da je “bar mogla fotošopirati te odvratne strije”.

Sharny su ovi komentari jako pogodili, ali joj je u obranu stao njen suprug i trener. Na svom je Instagramu odmah objavio fotku s komentarom: “Strije su prekrasne”, a imao je što reći i na svom blogu.

“Mislim da strije simboliziraju snagu svake majke koja je donijela šestero djece na svijet. Ne samo ove, već svake. Tijelo žene koja je puna samopouzdanja, poput moje, puno je ljepše i privlačnije od tijela nesigurne cure, poput onih koje redovno viđamo na društvenim mrežama”, napisao je on.

“Nadam se da će jednog dana zaraditi dubinu karaktera, a možda i ožiljke ili strije, te da će znati da to ne znači da su ružne ili istrošene, već predivne, bitne i hrabre”, zaključio je.

IZVORIndex.hr