Jesu li majmunske boginje Božja kazna za homoseksualne aktivnosti?

Jesu li majmunske boginje takozvana “gay bolest”? Je li to Božja kazna za homoseksualne aktivnosti?

Najviše slučajeva majmunskih boginja potvrđeno je među homoseksualnim i biseksualnim muškarcima. Do sada je nekoliko tisuća osoba bilo zaraženo majmunskim boginjama, a jučer je zabilježen i prvi smrtni slučaj u Španjolskoj.

S obzirom da je najviše potvrđenih slučajeva među muškarcima koji imaju spolne odnose s muškarcima, liječnici ih potiču da posebno obrate pozornost na simptome.

“Infekcije se ne odnose na seksualnost. Zabrinuti smo zbog majmunskih boginja općenito, kao javne prijetnje”, rekao je Mateo Prochazka, epidemiolog Agencije za zdravstvenu sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva (UKHSA).

Majmunske boginje – bolest homoseksualaca?

Pošto se majmunske boginje često šire izravnim kontaktom nakon što se unesu u zajednicu, vjerojatnije je da će se proširiti kroz tu zajednicu među onima koji su u bliskom međusobnom kontaktu, primjerice unutar kućanstva ili među seksualnim partnerima.

Prochazka kaže da se još ne zna zašto postoji veći udio slučajeva među homoseksualcima.

“Čini se da je zaraza unesena u mreže homoseksualnih i biseksualnih muškaraca i drugih muškaraca koji imaju spolni odnos s muškarcima. I tu vidimo većinu slučajeva”, rekao je.

Koliko god znanstvenici i mainstream mediji to pokušali opovrgnuti, činjenica je da su majmunske boginje najčešće pojavljuju kod homoseksualaca, a neki od njih su iznimno promiskuitetni, poput ovoga ovdje, koji je spavao s nekoliko muškaraca.

U ovom videu ispod, poznati evangelizator Ray Comfort prikazuje uvjerljive isječke i statistike u vezi s majmunskim boginjama, a zatim prikazuje razgovore koje je vodio s dvojicom homoseksualaca.

NAJNOVIJE!