Mama je dala sina na posvajanje, a nakon 45 godina ga je ponovno srela

Majka i sin su se grlili gotovo 20 minuta. Bili su prepuni emocija.

Mama je prije 45 godina dala sina na posvajanje jer nije mogla brinuti o njemu. Nakon dugo vremena ga je ponovno srela.

Odvojenost od biološkog roditelja je zaista jedinstveno iskustvo. Bez obzira kroz što osoba prođe, pitanje „tko su mi roditelji“ neprestano se vraća. 

Ponekad je osobi potrebno jako dugo da nađe svoje biološke roditelje, u ovom slučaju je to bilo 45 godina. 

Wes Fenner je pronašao i upoznao svoju biološku majku nakon 45 godina odvojenosti. Brenda Van Sicle je Wesa stavila na posvajanje još 1975. godine. 

„Vidjela sam ga na 15 minuta prije nego su ga sestre odvele. Bilo je jako teško. Da sam se mogla brinuti za njega, ostavila bih ga sebi. No ne bi bilo u redu spram njega da sam ga ostavila sa sobom“, podijelila je Brenda. 

Rekla je da joj je život tada, kada je bila tinejdžerica, bio vrlo nestabilan te nije bila sposobna brinuti se za malu bebu. 

Nakon nekog vremena se skrasila, udala te sada radi na odjelu za informacije u policiji u Arlingtonu. 

Jednog joj je dana zazvonio telefon – dobila je vrlo neobičan poziv. Nije prepoznala osobu, no na drugoj je strani bio njezin sin Wes Fenner, iz New Orleansa. 

„Bio je to vrlo čudan prvi razgovor. Nisam očekivala poziv na poslu i rečenicu: ‘Bok, jeste li vi dali dijete na posvajanje 1975. godine?“, podijelila je Brenda. 

Brenda i Wes su ostali u kontaktu te su se odlučili naći u hotelu u Terrelu. 

Brenda je čekala na parkiralištu kada je iza sebe čula glas: „Mama, ja sam“. Tada je shvatila da je iza nje njezin sin. 

„Inače ne plačem“, rekao je Wes, „Ali je to bila iznimka. Bilo je kao da gledam sebe, malo stariju verziju sebe, u ogledalu“. 

VIDI OVO: Dala je kćerku na posvajanje: 37 godina kasnije dobila je pismo koje ju je slomilo!

Majka i sin su se grlili gotovo 20 minuta. Bili su prepuni emocija. Jako malo posvojene djece može nešto takvo doživjeti. 

Brenda i Wes su se pokušali i prije povezati, ali bezuspješno. Brenda je imala samo Wesov rodni list i činjenicu da je rođen u okrugu Tarrant. 

Wes je pokušavao stupiti u kontakt s njom punih 10 godina, ali bi se uvijek ustručavao. Nakon 45 godina majka i sin pokušavaju nadoknaditi izgubljeno vrijeme. 

Bolje su se upoznali, a Brenda je upoznala i svog 9-godišnjeg unuka što je bio samo šlag na torti. 

Neopisivo je ponosna na svog sina koji je postao divan otac i suprug. 

Rekla je: „Znate ono o prirodi i odgoju. Pa, ispalo je da slušamo potpuno istu glazbu, da gledamo iste filmove i da imamo isti smisao za humor. Da, on je definitivno moj“. 

Brenda je zaključila: „To što sam ga upoznala nije kraj putovanja, nego je to nastavak putovanja“. 

Nadamo se da će ovaj dvojac imati još mnogo godina za zbližavanje i nadoknađivanje propuštenog vremena. 

REUNION 45 YEARS IN THE MAKING: One Texas mother was only 16-years-old when she had her son in 1975 and put him up for adoption. Now, 45 years later, he has finally found her. Will Ganss reports on the emotional mother-and-son reunion.

Objavljuje World News Now u Petak, 13. studenoga 2020.

NAJNOVIJE!