NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeMama je očekivala osmo dijete, a doživjela je šok i tragediju života

Mama je očekivala osmo dijete, a doživjela je šok i tragediju života

Mama sedmero djece koja je čekala osmo dijete doživjela je popriličan šok kada su se rodile petorke. Nažalost, tada se dogodila tragedija, ostavivši je shrvanu.

“Planirali smo imati osmo dijete, ali pokazalo se da ih ima još”, rekla je Dominika Clarke.

Ona i njezin suprug Vince Clarke oduvijek su željeli veliku obitelj. Ali ni jedno ni drugo nisu očekivali da će doživjeti čudo rađanja petorki kada su počeli raditi na svom osmom djetetu.

Petorke rođene u čudesnoj trudnoći

Dominika je saznala da su izgledi za začeće petorki 1 prema 52 milijuna. Ozarila se dok je komentirala: “Kao matematičarka, volim ovakve statistike.”

Pozdravili su svoje najnovije članove, Ariannu Daisy, Elizabeth May, Evangeline Rose, Charlesa Patricka i Henryja Jamesa. Kao mama koja je oduvijek željela veliku obitelj, savjetovala je: “Ako imate sustav, smiren pristup i pozitivan stav, onda je moguće imati stvarno cool život s tako velikom hrpom djece.”

Obitelj živi u Poljskoj i bili su oduševljeni dovođenjem svog novog malog legla kući u gnijezdo Clarke. Nažalost dogodila se tragedija i trebaju naše molitve.

Roditelji i njihova djeca

Nakon rođenja petorki dogodila se tragedija

Njihov najmlađi sin Henrey James preminuo je sa samo tri dana nakon rođenja petorki. Rođen je s manje od 30 tjedana carskim rezom s braćom i sestrama i nitko nije očekivao da će se to dogoditi.

“S velikom tugom obavještavamo vas da je mali Henry James Clarke izgubio bitku za život”, napisala je Dominika .

“Nakon vremena tuge, ostat ćemo pozitivni. Nastavit ćemo podržavati naše 11 djece i pomoći im da razumiju vijest o svom bratu Henryju Jamesu. Pamtit ćemo malog Henryja u našim srcima”, napisala je .

Nijedan roditelj nikada ne bi trebao osjetiti gubitak svog djeteta. Dok hodaju kroz dolinu i sjenu smrti, možemo podići ovu ožalošćenu obitelj Bogu dok se molimo za Božju utjehu, snagu, ljubav i utjehu.

Oče Nebeski, gubitak djeteta je užasno težak. Znamo da razumiješ jer ne samo da si stvorio malog Heneryja Jamesa, već također vjerujemo da je s Tobom na nebu. U teškim danima blagoslovi ovu obitelj svojom utjehom i mirom. Amen.

I otrt će im svaku suzu s očiju
te smrti više neće biti,
ni tuge, ni jauka, ni boli više neće biti
jer – prijašnje uminu.” (Otkrivenje 21, 4)